keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Joulukuu

Iki-ihana joulukuu on täällä. Olen innoissani joulusta, kaikesta jouluun liittyvästä; tuoksuista, tunnelmasta, joulukiireistä, glögistä, punaisesta...

Joulukuun ensimmäisen päivän kunniaksi kouluttauduin Satuhierojaksi. :)  Satuhieronta on lorujen, leikkien ja satujen yhdistämistä kosketukseen ja kevyeen hierontaan. Töiden kautta oli mahdollisuus päästä Satuhierontavalmennukseen. Kokonainen päivä tutustuttiin Satuhieronnan saloihin, tehtiin käytännönharjotuksia ja pohdittiin satujen, tarinoiden ja hieronnan yhdistämistä. Valmennuksia pitää Satuhieronnan kehittäjä Sanna Tuovinen.
Päivä oli erittäin mielenkiintoinen, rauhoittava, lämmin, rentouttava ja kaikenpuolin mukava. Saimme tärkeää tietoa hyvästä kosketuksesta ja työkaluja töiden pariin.  Työkirjasta voi vielä vuosien päästäkin tutkia tietoa Satuhieronnasta ja tehdä niitä kaikkein mukavampia Satuhierontoja. :) Täältä löytyy lisätietoa Satuhieronnasta.
Yllätysolgatkin valmistuivat ja samalla ajatus niiden omistajasta muuttui. Työporukan jouluinen ilta peruuntui, mutta kyllä nämä puna-valko-raidalliset olgat jonkun läheisen pehmeästä paketista tänä jouluna paljastuu. :)Vanhimman kummitytön kanssa vietimme laatuaikaa viikonlopulla. Mukavia tyttöjenjuttuja. Leaf Areenaa. Hampurilaisia. Prinsessalottoa. Riisipuuroa. Kirjoja iso kasa. Plus-laskuja. Yhdessä olemista. Ja kaikkea muuta pientä, tärkeää kivaa.


Kaulahuiveja kudoin isoilla pyöröpuikoilla Hanko-kierrätyslangasta. Kummitytölle ja nukelle tietysti myös samaan sävyyn oleva, vähän pienempi huivi talven pakkaspäiviä lämmittämään.Ja niin oli huippua PIIIITKÄN tauon jälkeen avata vihdoin salin ovi, treeni kulki ja sieltä mukaansa sai taas sen mahtavan olon. Ah, yksi parhaimmista harrastuksista. Aina muun liikunnan jä käsitöiden lisäksi. :)
Rentouttavaa viikkoa koteihin, nautitaan pitkästä viikonlopusta! - Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti