maanantai 16. joulukuuta 2013

Kaikki alkaa olla ihanasti paketissa. Joulunhömpötykset. Paketit on paketoitu,joulumyyjäisistä haettu ohraleivät ja possunmakkaraa, ruokalista käyty läpi ja mietitty ketä mitäkin  tuo yhteiseen joulupöytään. Joululeivonnaisten reseptit kaivettu netin syövereistä, joulukukkiakin ilmaantunut lisää. Joulumarkkinoilta kannettu kotiin yli neljä kiloa mattonkudetta, joulukortit postissa. Vielä on muutama päivä ahkeroitava töissä ja sen jälkeen koittaa ansaittu viikon joululoma. :) Mukavia hetkiä on tiedossa vielä ennen aattoon rauhoittumista, joululahjojen vieminen kummilapsille, kauneimmat joululaulut, joulusiivot...Hyasintit pääsivät maljakoihin kukkimaan.

Paketointikoristeita väsäilin askartelumassasta. Massaa oli mukava käsitellä ja se muovautui mallikkaasti. Lopusta massasta pyörittelin vielä helmiä. Mihin lie niitäkin joskus voisi laittaa.


Pienestä flunssanpoikasesta huolimatta kävin hyvän ystävän kanssa patikoimassa läheisellä suolla. Keli oli sumuinen ja hyvin syksyinen joulukuusta huolimatta. Useammin pitäisi käydä patikoimassa metsässä ja ihmettelemässä läheistä ympäristöä. Karun kaunista.


Toivotaan jouluksi lunta, se vain kuuluu niin jouluun. Reilu viikko ja aatto on käsillä. Mukavaa joulunodotusta! Osataanhan sitä tulevasta joulusta huolimatta ottaa myös rennosti.  Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti