sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulu saapuu...

Ihan jo kutkuttaa ajatus joulusta. Ei ole mitään stressiä joulusta, ollutkaan. :) Vai oliko kuitenkin pientä, joskus muutamia viikkoja sitten...
Nyt on mieli kuitenkin hyvin kiireetön. Kaikki mitä joulun eteen tähän mennessä on voinut tehdä, on tehty. Huomenna sitten jatketaan joulua leivonnaisten ja jälkiruoan valmistamisella. Tiedossa siis ainakin ensimmäistä kertaa elämässäni kondensoidun maidon keittämistä, luumurahkaa ja puoloffeeta. 

Olen koukussa virkkuukoukkuun... Iso kasa kudetta jonka kotiin viikko sitten kannoin on huvennut kummasti. Nyt siitä on syntymässä ISO matto, joka alkaa olla melko hyvällä mallilla. Niska-hartian seutu kiittää kyllä jo nyt kivasti, mutta hetken kun pitää taukoa virkkaamisesta niin taas voi jatkaa. :) 
Kuteesta virkkasin myös pikaisesti ystävälleni pannunalusen. Helpon ohjeen bongasin netistä ja tekemiseen meni alle puoli tuntia. Ohjeen löydät täältä *klik*.


Ihania pannunalusia sain itse lahjaksi töistä yhdeltä perheeltä. Tässä ideaa ja ohjeen laatimista ensijoululle. 


Hyasinttien tuoksu on vallanut kotini ja suuntaan tästä illan mittaan kauneimpiin joululauluihin. Sieltä jos josta viimeinkin mukaan tarttuu se oikea joulumieli. Vaikka ulkona on synkkää, harmaata ja sataa, niin minulla on jouluntuntua ollut jo pidemmän aikaa. Kiva niin, tietysti.

Jouluun on enää kaksi yötä. Jaksetaan vielä olla kiltisti ja muistetaan se joulun tärkein sanoma. Mukavaa joulunodotusta koteihin! 
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti