lauantai 2. marraskuuta 2013

Arkea ja juhlallisuuksia.

Siivoilin tuossa taannoin lankalaatikkoani. Koskaan minulla ei ole sukkiin sopivan väristä tai sopivan tuntuista lankaa.... Ainakaan ollut, kunnes avasin silmäni, kaadoin laatikon olohuoneen lattialle ja totesin, että onhan mulla sittenkin. Yli 50 erikokoista, väristä lankanyssykkää sieltä löytyi.

Rättejä on taasen valmistunut eri toiveväreissä. Lahjaksi niitä olen postittamassa ystävälle vähän kauemmas ja joulunalla toimittamassa ystäville lähelle. Vielä olisi muutamia tekeillä.

Olen jollain lailla hurahtanut herkkusieniin. Toisten mielestä sanaa herkku ja sieni ei voi yhdistää, mutta mielestäni sienet ovat näin ylipäänsä todella hyviä. Kesäaikaan grillistä on usein löytynyt sulatejuustotäytteisiä herkkusieniä. Koska kesä on poissa ja grillikin varastossa päätin tehdä näitä herkkuja uunissa. Ostin paketillisen herkkusieniä ja poistin niistä jalat. Sienen sisälle laitoin nokareen sulatejuustoa ( halutessaan voi olla maustettua esim. paprika) ja kiepautin ympärille pekonia.


Tältä ne herkut siis näyttivät uuniin meno vaiheessa. Uuniin lämpöä 250 astetta ja siellä saavat muhia n. 18 minuuttia. Lisäksi keittelin kasviksia ja kyllä, todella hyviä ne ovat edelleen. :)

Serkkuni ihanan tunnelmallisissa syyshäissä sain olla viikko aikaa sitten. Suurta juhlantuntua alkoi olla jo aamupäivällä kun sormet sykkyrällä väsäilin viidelle daamille juhlalookkia hiuksiin...

Nuori rakkaus, lämmin tunnelma, hyvä ruoka ja iloisen mukava ilmapiiri vetäisi mukaansa. Kiitos vielä A <3 M ihanista häistä!


Koska häihin olin menossa, oli jälleen korttiaskartelun vuoro. Tällainen hääkortti valmistui tällä kertaa.


Ensiviikolla aion olla ahkera. Olen siis KESÄLOMALLA. Aion tehdä joulua, valmistella kortteja, lahjoja ja muita rästissä olevia pikkuhommia. Paljon on suunnitelmia lomalle, mutta ei siltin mitään suurta ja ihmeellistä, tavallista arkea ilman kiirettä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan olisin tällä hetkellä matkalla kohti aurinkoa ja palmuja, mutta niin siinä kävi, että tämä kesäloma meneekin "vähän" viileämmissä merkeissä. Tekemisen puutetta tuskin kotonakaan loman aikana tulee. :)
Palaan lomatunnelmien ääreltä kirjottelemaan teille ensiviikolla.

Rauhallista Pyhäinpäivää koteihin: Hanna2 kommenttia:

  1. Tuosta riittää hetkeksi työsarkaa, harmi että kaupan hyllyt notkuvat niitä vieläkin ihanampia lankoja, syksyn värejä, uutuksia... <3

    VastaaPoista