perjantai 25. lokakuuta 2013

Perjantaimoi!

Pikapostaus kiireisen viikon tiimellyksestä. Myönnän, että tällä viikolla en ole koskenut yhteenkään sukkapuikkoon. Mutta virkkuukoukkua olen pitänyt kädessä. Kortin olen askarrellut ja töissä maalannut. Työt ja urheilu on vienyt naista tämän(kin) viikon.

Todella reipas treeniviikko alkaa olla hyvällä mallilla, tällä viikolla olen tehnyt kahden 45 minuutin omatoimisen ohjatun jumpan, harjoitellut hooveria putkeen 3 minuuttia, ollut salilla, kahvakuulassa ja tunnin ohjatussa jumpassa. Tänään en ole harrastanut mitään muuta kuin elämän pientäSUURTA luxusta. Käynti luottohierojalla sai viikonlopun käynnistymään mukavalla tavalla. No eihän se mua tälläkään kerralla helpolla päästänyt, löysi kaikkein kipeimmät triggerit ja kohdat joita en tiennyt edes olevan olemassa. Rintarangan fasettilukko pamahti jälleen kivasti auki ja hengittäminen on mukavan helppoa. :) Kotiinpäin lähtiessä hieroja tokaisi, että huomenna olet sitten todella kipeä yläselästä. No itseppähän olen sen aiheuttanut, kun jää nuo venyttelyt edelleen kovin vähiin ja kroppa muistuttaa siitä menemällä jumiin. Pääasia, että urheilujen lomassa tulee kroppaa hoidettua säännöllisesti hierojalla käynnillä.

Huomisen päivän olen varannut juhlimiselle, serkkuni syyshäiden h-hetki lähestyy. Häät "työllistävät" myös minua, nimittäin aamu ja päivä on kellotettu neljän naisen ja yhden ihanaisen kummityttöni juhlakampauksille.

Sunnuntaina ehtii taas urheilla pois viikonlopun aikana kerrytetyt kalorit. ;)


 Oman korteni kekoon olen kantanut sukkasadolla Venäjän orpolapsille. No enhän niitä nyt monia ole ehtinyt valmistaa, yhteensä ehkä viidet olen tehnyt, mutta parempi sekin kuin ei mitään. Lämmittää ajatuskin siitä, että sukat lämmittävät talvella jonkun ihanan pienen lapsen varpaita. Tässä niistä muutamat, jämälankoja käytin näissä. Nyt menen ja istun sohvalle. Olen ansainnut hetken sukkapuikkojen ja teekupposen kanssa. Parasta rentoutumista rankan viikon päätteeksi.

Mukavaa viikonloppua, muistakaa herkutella! :) Terv. Hanna

2 kommenttia:

  1. Ahkera viikko sulla takana. Ihana, kun olet tehnyt noita sukkia Venäjällä, tulevat takuulla käyttöön ja tarpeeseen <3. Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

    VastaaPoista
  2. Muutamaan otteeseen Venäjällä käyneenä, voi todeta sitä suurta riemua pienestä olemattomasta viemisestä. Mukavaa viikonloppua teille myös, näin tämän viikon lopussa! :)

    VastaaPoista