tiistai 19. marraskuuta 2013

Terkut käsityömessuilta ja tämän kuukauden ensimmäiset treenit!

Terveisiä tosiaan Tampereelta ja ennen kaikkea kädentaito-messuilta! Huh,mitkä messut! Siellä meinasi jopa tulla ihan ähky kaikesta käsillä tekemisestä, ideoita pursusi kolmesta eri messuhallista. Mutta NIIN paljon kaikkea kivaa nähtävää ( ja ostettavaa). Suosittelen kaikkia vähänkään käsityöihmisiksi itseään tituleeravia ensi vuonna katsastamaan nämät messut. Suurena kulinaristina siellä olis myös ah, ruokamaistiaisia. :P
Lankoja oli tarjolla jos jonkinäköistä, väristä, tuntuista... ja melkein joka toisessa kojussa. Seota siellä vallan meinasi, tällainen kevyesti lankoihin hurahtanut. :D No mutta, vain kolme kerää lankaa,leopardi-nappeja, kaksipuolista teippiä, leikattavia hopeisia askarteluhelmiä, heijastinlankaa, jouluisia nauhoja ja kilohailia tarttui messuilta mukaan.

Messupäivän kävely tuntui kyllä mukavasti illalla jaloissa, varsinkin kun todella heikolla liikkumisella mennyt muutamat viikot sairastellessa. Kaiken sen arvosta kuitenkin oli messuilla käyminen! 


Tänään, vihdoin, sain kaivaa ensimmäistä kertaa tässä kuussa treenivaatteet kaapista ja pukea ne päälle sillä ajatuksella, että oikeasti tarvitsen niitä. Itselleni lupasin ottaa ensimmäiset treenit sairasloman jälkeen hyvin hillitysti ja pysyin lupauksessa. Olo oli tehotreenin jälkeenkin vielä hyvä ja huomasi, että olen nyt todella parantunut. Pikkuhiljaa aloitellaan rauhallisilla sykkeillä taas tätä normaalia arkea, kera urheilun! :) Jipii!!

Laittelen seuraavaksi kuvia vihdoin valmiiksi saatetusta ikuisuusprojekti-korista.

                        Innokasta viikkoa koteihin! - Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti