lauantai 27. heinäkuuta 2013

Rantaelämää ja elämän muita ihanuuksia.

Loma se vain kiitää eteenpäin melkoista vauhtia. Muutaman päivän tältä viikolta uhrasin töitä tehden, koko viikoksi olisin päässyt kahteenkin eri paikkaan sijaistamaan, mutta KERRANKIN osasin kieltäytyä. Pitää pitää huolta myös omasta jaksamisesta omissa töissä, joten loppuloman aion vain ja ainoastaan lomailla. :)

Tiistai-iltana hain vanhimman kummilapseni yökylään. Torilta kävimme ostamassa eväitä rantareissuun, pelailimme prinsessa- lottoa, tehtiin palapelejä, oltiin rannalla, käytiin puistossa ja teimme kaikkea pientä kivaa yhdessä. Mukavia ja ikimuistoisia hetkiä yhden elämäni tärkeimmän ihmisen kanssa.

Ilman suurempia ruuhkia saimme nauttia ensimmäiset hetket rannalle, kohta meillä oli jo kasa ihmisiä ympärillä...
Ihanan auringonlaskun sain ikuistettua kameraan vanhempieni luona.
Kampaajanhommiakin pääsin taas tekemään kun siskoni ja serkkuni suunnisti kesähäihin. Äärimmäisen mukavaa hommaa kyllä tuo hiustenlaittaminen. Itsekkin pääsin perjantaina todelliseen hemmotteluun kun kävin omalla hovikampaajalla. :)

                                     Tällaisia kampauksia tällä kertaa syntyi osittaisessa kiireessä.


Kirjoittelen blogitekstiä keittiön lattialla tyynykasassa istuen, nimittäin keittiön pöytäni on työnalla tällä hetkellä. :D Hiomisosuus on valmis,mutta valkoista Helmi-maalia pitää käydä kaupasta vielä hakemassa. Vanhat kunnostetut tuolit ovat jo odottamassa pöydän valmiiksi saamista. Tietää ainakin miten viettää maanantai-päivän. ;)

                                                       Toivotaan kesän vielä jatkuvan lämpimien kelien kera!

2 kommenttia:

  1. Ihanat kampaukset. Sä oot kyllä maailman paras kummitäti. <3 ihan liikutuin... t: vanhimman kummilapsesi äiti

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista. <3 vallan sitä alkaa itekkin itkettää. On se mahtavaa omistaa ihania kummilapsia ja ystäviä! :)

    VastaaPoista