sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Kukkuu blogikansa!

No niin, nyt se on täällä! Nimittäin LOMA! Ihanaa! Loman aloitinkin erittäin mielenkiintoisissa merkeissä kaikkia kehon lihaksia aktiivisesti käyttäen. Perjantaina lähes heti töistä päästessä lähdimme hyvän ystävän kanssa Flow Parkkiin Turkuun. Siellä tasapainoiltiin valjaiden kanssa kypärät päässä lähemmäs kolme tuntia. Korkeanpaikan kammoisille en voi paikkaa suositella, mutta kaikille muille kyllä voin! Aivan huippu paikka ja seuraavina päivinä tietää kyllä olleensa siellä, vieläkin on vatsalihakset ja käsivarret melko hellänä perjantain hurjasteluista. Kunnon reeniä kaikille lihaksille! :) Lomasta voisi tehdä siis kunnon aktiiviloman! Pitäähän sitä tietysti rennostikkin väillä ottaa. ;)

Meillä töissä on tapana viedä työkavereille "lomakakkua" tai muuta tarjottavaa ennen lomalle lähtemistä. Minun vuoroni oli siis viedä lomakakkua perjantaina. Tein minttukrokanttisuklaa-kakkua naisille töihin.Pohjaan laitoin 175g MinttuDominoita murskana ja noin 70g voita sulana. Täytteeseen 2dl kermaa vaahtona, purkillinen Flora vanillaa vaahdotettuna ja maitorahkaa purkillinen. Lisäksi ripaus sokeria, levyllinen Maraboun minttu-krokanttisuklaata sulana sekä ohjeen mukaan sulatetut 4 liivatelehteä. Anna hyytyä jääkaapissa 6 tuntia tai yön yli. Koristele mieluisaksi ja herkuttele hyvässä seurassa. :)

Ulkona kukat ovat kivassa väriloistossaan. Kiitos kuuluu kyllä takapihan kukkapenkin kohdalla edelliselle omistajalle joka on suunnitellut kukkapenkin juuri hyvin, koko kesän joka hetki siellä kukkii ainakin yksi kukka.
Ja vähän on tietysti omiakin kättentöitä jotka olen saanut kukkimaan tai ainakin kasvamaan jopa yli tikkaiden...

Kesään ja maaseutuun on joskus aikanaan kuulunut myös heinäseipäät. Mutta ihana että niitä näkee vielä tänäkin päivänä, tällä kertaa enoni perheen pellolla on heinät nostettu seipäille.

Jatkankin tästä kesäloman viettämistä. Ajattelin pyhittää lomasta suuren osan ympärillä olevia ihania ihmisiä nähden.

Koska tavallisena arkena kiire tuntuu olevan lähes koko ajan läsnä, niin lomalla aion rauhoittua, mennä ja tehdä fiiliksen mukaan ja ennen kaikkea nauttia lomasta.

Blogikin päivittyy aina kun on teille ihanat lukijat jotain elämää suurempaa kerrottavaa. Tai olen saanut jotain näkyvää aikaan. :)  Nauttikkaa tekin olostanne, olette sitten lomalla tai töissä. Huomenna aion suunnistaa loman alkajaisiksi tutkimaan mustikkametsän tarjonnan.

                                                              Lomaterkuin Hanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti