sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Lomailua.

Ensimmäinen lomaviikko on mennyt mukavan reippaissa tunnelmissa. Kaikennäköistä kivaa on tullut tehtyä! Maanantain mustikkasato on jo koko talven kattava, kuusi litraa puhdistettua mustikkaa sain pakkaseen. Mustikassa käymisessä parasta oli tietysti kaverin kanssa kuulumisten vaihto  metsässä. :)


Kaverini autosta nappasin myös idean rautalankaenkeleihin. Suojelusenkelin paikka on varsinkin autossa, liikenne kun on niin arvaamatonta. Näitä siis heti loman alkajaisiksi näpersin.Koska ikuisuus sukkaprojekti on ollut vaiheessa jo liian kauan, päätin tehdä nämä sinivalkosukat valmiiksi heti loman alussa. Sainpahan uuden sukkatilauksen kyllä heti ja silmukat seuraavia sukkia varten on jo luotu. :)

Näissä sukissa oikeat on tehty takakautta kiertämällä, jotta saa oikean nousemaan enemmän esille. Jotta loma ei olisi pelkkää käsillä tekemistä on sitä ehditty rentoutua kesäisissä maisemissa. Suunnistimme erikoisella, mutta hyvällä porukalla tutustumaan todelliseen kesäkaupunkiin: Hankoon! Mahtava aurinkoinen ilma kruunasi kesäretkemme.

Ihanaa Cha-mangoteetäkin oli Hangossa saatavilla.

Bambulangasta innostuin virkkaamaan tiskirätin. Novitan sivuilta kattelin vähän ohjetta. Mukavaa ajanvietettä ja saa nopeasti näkyvää tulosta, toinen rätti on jo työnalla.

Ystäväni synttärilahjan pakkasin omatekoiseen koriin jonka signeerasin omalla nimellä.

Ensimmäiseen lomaviikkoon mahtui myös toinenkin reissu. Suunnistimme siskoni perheen kanssa hyvän ystäväni kolmekymppisille Imatralle. Matka oli pitkä, mutta taittui mukavasti mitenkäs muutenkaan kuin joululahjoja virkaten. :)


Perillä vietimme koko viikonlopun. Rennot juhlat, shoppailua syömistä... Saimaan rannalla kyllä silmä ja mieli lepäsin.Onhan sitä ehditty tällä viikolla myös kirppislöytöjä tehdä. Nämä ihanuudet hakevat vielä paikkaansa,mutta enköhän ne saa vielä aloilleen asettumaan.


Tästä on hyvä jatkaa lomailua...(töiden merkeissä ensiviikolla kaksi päivää). Mutta onneksi töiden lisäksi ehtii myös lomailla ja tehdä taas niitä asioita joita tavallisena arkena ei ehdi. Mukavaa alkavaa viikkoa! :)


2 kommenttia:

  1. Aika touhukasta lomaa, mutta sehän on hauskaa :)

    VastaaPoista
  2. Touhukas elämä on muodostunut jo vallan tavaksi, en osaa maata laakereilla. Yksi lomani tavotteista on katsoa paikallaan istuen kokonainen elokuva, mutta sitä tavoitetta en ole ainakaan vielä täyttänyt. :)

    VastaaPoista