perjantai 20. heinäkuuta 2012

Tampereen Asuntomessut 2012

Käytiin pikkusiskon kanssa ihastelemassa Tampereen Asuntomessuja. Sieltä mukaan tarttui muutamia ihan käytännössä toteutettavia ideoita. Aivan loistavia ratkaisuja tehty suuressa osassa asuntoja. Tosin en ymmärrä sitä, miksi jokaiseen kohteeseen lähestulkoon oli laitettu kylpyamme? Varsinaista ekologisuutta?  Paljon oli ihmisiä messuille eksynyt ja muutamiin kohteisiin sai kulkea jonossa ja virran mukana kuljettava asunto läpi. Mukavat messut kuitenkin kaikenkaikkiaan ja aurinkokin suosi, ensivuonna suunnataan Hyvinkäälle. :)

                                                   Elämässä pitää olla pikkusen blingblingiä. :)
                                        Myös ihanan persoonallisia lamppuja sai nähdä messuilla...

Taidetta vessapaperirullista...


Ihanuuksia huokuva sisustustarra.                             Kerrassaan ihana lastensänky, kertaheitolla ohittaa kaikenmaailmanIkeat. :D


Ja tällaisen piiperryshuoneen haluan kotiin...                                                  Rosoinen sängynpääty, herttainen.


                                Tässä vielä messujen parasta antia. Saa hyvälle tuulelle. :)


Näissä tunnelmissa meni mukavasti torstai. Illalla vielä yhdeksän jälkeen illalla päätin lähteä pienelle pyörälenkille siitäkin huolimatta että alaselkä ei tahtonut kestää enää kävelemistä. Pyörän päälle pääsi hyvin nousemaan ja polkeminen ei tehnyt kipeetä, joten 21,4 kilsaa tuli haisteltua kesäntuoksuja ilta-auringon laskiessa matkan varrella... Aika loistava kesälomapäivä. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti