perjantai 27. heinäkuuta 2012

Sinkkuklubin aktiivilomaa Imatralla.

Tämän kuluvan viikon alkupäivät hurahtivat nopeasti Itärajan tuntumassa. Muutamaan otteeseen ennenkin ollaan sinkkutyttöjen kanssa vietetty ratkiriemukkaita lomia yhdessä, tosin tällä hetkellä näyttää siltä yksi jäsenistä on siirtymässä pariutuneiden joukkoon. ;) No mukaan pääsee siitäkin huolimatta jatkossakin.


Matka oli pitkä, mutta sen jaksoi kevyesti kun tiesi että perillä odottaa iki-ihanat ystävät täynnä korkeanpaikanleiri mieltä. :) ( Korkeanpaikanleiri nimitys tulee siitä kun yksi kavereista oli lähdössä meitin talvitapaamiseen alkuvuodesta, pakkasi suksia, luistimia jne. autoonsa ja naapurin mies tuli kyselemään että: " Mihinkäs korkeanpaikanleirille sitä ollaan lähdössä". :D )


Joutoaika meni mukavasti virkatessa, hiljaa hyvää tulee... Purkasin kolme ensimmäistä palaa ja alotin ne uudestaan alusta, saa ainakin ehkä jopa sellasen niistä jollainen visio päässä on valmiina.Ihania lenkkipolkuja erilaisissa maisemissa järven rannalla. Mietittiin siinä juoksulenkin aikana että on ihan eri juosta kaverin kanssa kun on mukana joku joka tsemppaa jos oma vauhti alkaa hiipua.


Loma-asuntomessut järjestettiin tänä vuonna juuri tuolla Lappeenranna Rauhassa jossa myös lomailimme. Tämä veden pinnalla kelluva talo on loma-asuntomessujen yksi kohde.


Päästiin myös perinteisen Karjalaisen savusaunan pehmoisiin löylyihin sekä iltauinnille Saimaan rannalle.Käytiin katsomassa Imartankoskella näytöstä, jossa padot avataan ja kosken annetaan hetken aikaa virrata vuolaana, kerrassaan vaikuttavan näköistä.Kosken kuohunan taustalla raikasi Nightwish ja lämmin järvivesi nousi vesihöyrynä korkealle. Jotkut hurjapäät laski vuoksen toiselta reunalta toiselle vaijerin varassa, oli aika hurjannäköstä. Lomaan mahtui myös hyvin syömistä, nukkumista, shoppailua ja hikoilemista treenien muodossa.Mitä mahtavin pohjetreenipaikka, onneks tämä sattui vastaan shoppailureissulla eikä lenkkareita ollut mukana. ;)


                                                                       Iltanuotiolla.


Pelailtiin norsupalloa läheisellä kentällä, tavallista jalkapalloa siis jättipallolla. Hauskaa puuhaa jossa saa varmasti hien pintaan, varsinkin kun pallo ei yleensä mene sinne jonne sen luulee potkaisevansa. :D

                                                     Todellinen kesämielen nostattaja! :)

Näin lähelle Venäjää päästiin, vielä lähemmäs jos olis menny olis joku sinkuista saattanut päästä rajavartijan matkaan. ;)
    Iltatunnelmaa... Ihan loistava loma itärajan tutntumassa ihanien ystävien kanssa!                                                    Syysleiriä odotellessa.


Kotimatkalla poikkesin setäni perheen luona Lahdessa. Sieltä mukaan kerättiin kummitätini kanssa noin 8 litraa kantarelleja, eikä aikaa mennyt kuin ehkä 15 minuuttia. :) Tänään siis luvassa sienikastiketta ja ulkona takapihalla syömistä kun kerrankin paistaa aurinko! Suunnitteilla myös äitin 50vee kekkereiden pöytäkorísteet.
2 kommenttia:

  1. Ompa teillä ollut kiva loma! Ihania kuvia! :) T.Tiko

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Oli kyllä ihan superihana loma, mutta kotiinkin on aina yhtä mukava palata reissun jälkeen. :)

    VastaaPoista