lauantai 29. huhtikuuta 2017

Häähömpötys

Koko kodin on vallannut erinäiset häihin liittyvät tilpehöörit ja tinkelitankelit kuten isäntä asian mainitsee. :D 

Kutsut lähetettiin hyvissä ajoin, koska vieraita saapuu aina Saarijärveä myöten ihan ympäri Suomea ja hääpäivä kun tuntuu olevan ehkä tämän kesän yksi suosituimmista, 1.7.17. :) 

Häiden väriteemana on valkoinen ripauksella harmaata ja vaalenapunaista. 

Kutsut näyttivät tältä. 
Sopivan sävyistä pitsiä kutsuihin metsästin joka puolelta missä vain satuin kangaskaupan näkemään. Lopulta päädyin Loimaalle ja siellä Kangaspeikkoon ja siellä oli kyllä ihan heittämällä paras pitsivalikoima! (tietysti viikon takainen matka Tallinnan Karnalukseen oli asia ihan erikseen, siellä kun pitsiä olisi ollut vaikka mitä ja kuinka...) 

Kutsun ulkomuoto oli minun käsialaa ja sisäpuoli pitkälti mieheni. Yhdessä tuumin kuitenkin suunniteltiin sisäpuolen teksti ja siitä tulikin vähän erilainen mihin ehkä on totuttu. 

Kivaa näpräämistä riittää kyllä tässä vielä viimeiset kaksi kuukautta, hääpainajaisia on nähty jo kahteen otteeseen, mutta eiköhän neki stressin laskun myötä jää taka-alalle. 

Pukua kävin kuluneella viikolla sovittamassa Turun Fiancee hääpukuliikkeessä ja siihen tehdään vielä runsaasti muokkauksia ennen hääpäivää. Kyllä tämä tästä pikkuhiljaa alkaa valmistua ja ehtii jossakin välissä vähän hengähtää. 

Ulkona sataa huhtikuun viimeisten päivien kunniaksi lunta ja sitä on illan aikana tullut jo runsaasti, maa on valkoinen ja lisää näyttää tulevan...

Ei muuta kuin oikein hyvää vappua kaikille! 

-Hanna- 

2 kommenttia:

  1. Aaahh häähömpötys on ihanaa! <3 välillä stressaavaa, mutta ihanaa:)

    VastaaPoista
  2. No ihanaa se on, todella ja pieni stressi tekee vain hyvää!<3 Tekemättömien töiden- lista tuntuu lyhenevän kun huomaa, että ei tarvii asoita miettiä sen jälkeen kun ne on hoidettu. :)

    VastaaPoista