sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Miten siellä on alkukeväästä selvitty?
Ei kiitos enää lunta meille! 

Tahtoisi jo lykätä kädet kyynärpäitä myöten multaan ja ihmetellä mitä kaikkea kivaa kukkapenkistä alkaa nousta. Helmikuussa kukkapenkistä kurkisti jo pieniä pionin alkuja, mutta onko narsissit ja helmililjat selvinneet talven yli jäniksiltä ja myyriltä?

Täällä on melkosta stressiä päällä.
 Kesällä on tapahtumassa jotain suurta jonka valmistaminen on aloitettu ja tekemistä kyllä piisaa.  

Jotta selviää kaiken pään sisällä olevan kaaoksen kanssa on hyvä syödä hyvin, liikkua paljon ja muistaa rentoutua. :) 

Tämän kauden opiston jumpat on saatu ohjattua kunnialla loppuun. Ensi kauden suunnitelma on lähetetty eteenpäin ja ensi viikolla alkaa puistojumpat. ;) 

Useaan otteeseen olen sitä ihmetellyt, miten olen löytänyt niin oman juttuni!  Vaikka ensimmäisten jumppa tuntien pitäminen ymmärettävästi jännitti ihan suunnattomasti ja mietin miten olen itseni tällaiseen tilanteeseen halunnut, Mutta jännitys ja itsensä ylittäminen on ollut aina asioita joista saan ihmeekseni virtaa ja luottoa itseeni. 
Nautin todella siitä, että saan liikuttaa ihmisiä, antaa heille työkaluja pitää huolta omasta hyvinvoinnista ja liikkuvuudesta.

Muutaman viikon päästä saan vielä Liikuttaja-koulutuksen lisäosana ravitsemuskoulutusta ja se jos jokin on asia liikunnan ohessa joka kiinnostaa todella paljon! Nauttikaa vielä 2. pääsiäispäivästä vaikka mämmiä syöden. :) 

Hanna

2 kommenttia:

  1. Saisko blogiinkin sit jotai hääjuttuja? Jos sitä siis tuolla suurella tapahtumalla meinaat:D

    VastaaPoista
  2. Eiköhän jotain kivoja juttuja häiden suunnittelusta ja niiden kulusta saada jossakin vaiheessa tänne päivitettyä. :)

    VastaaPoista