tiistai 23. toukokuuta 2017

Lisää hääpuuhia...

Täällä on häätehdas ollut käynnissä.
 On tehty erilaisilla teksteillä viirejä, pesty vesipulloja liian monta kertaa saamatta niistä puhtaita, kasattu rasioita, stressattu kaikkea pientä ja isoa ja yllättäen nautittu polttaripäivästä! :) 

Askartelu/miestenhuone pursuaa jo erilaisia hääjuttuja. Kahden hyvin erilaisesta perheestä tulevan häitä suunniteltaessa on ollut mielenkiintoista löytää asioista kultainen keskitie. Välillä on istuttu hiljaa pöydän ääressä molempien pitäessä kiinni omasta ajatuksestaan. 
Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että ollaan löydetty se yhteinen sävel häidenkin osalta, molemmat tulevat asioissa toista vastaan. <3

Eikö se mahda olla sitä rakkautta? Vielä on paljon kaikkea tekemistä. Yhteistuumin saatiin tienvarsikyltit jo valmiiksi.
Hääautoa pitäisi mennä testaamaan, soitella erinäisiin paikkoihin ja aika malttamattomana odotan häämekkoa Fianceehen saapuvaksi. Onhan tässä vielä reilu kuukausi aikaa jännittää ehtiikö kaikki h-hetkeksi valmiiksi. :D 

Aurinkoisia toukokuun lopun päiviä! 

-Hanna- 


3 kommenttia:

 1. Tuo onkin välillä kinkkistä kuinka kahdesta erilaisesta perheestä tulevat sovittavat tapansa ja perinteensä yhteen ja koittavat löytää keskitien. Meinaan kokemusta on. Lopussa kuitenki palkitsevaa kun huomaa, että juhlista tuli kuitenkin omannäköiset vaikka alussa toisen tavat tuntuivat vieraalta:)

  VastaaPoista
 2. Varmasti haastavaa, mutta kun se rakkaus on kaiken takana, niin varmasti tulee sellaiset juhlat jotka on hääparin näköiset. :):) Onnea ja tsemppiä valmisteluihin!<3

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanista ja kannustavista kommenteista. <3
  Kyllä tässä on vahva tunne, että häät ovat juuri MEIDÄN näköiset, kummaltakin jotakin ja paljon yhteisiä, meille tärkeitä juttuja. :)

  VastaaPoista