sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kaikkea kivaa

Olen huomannut sunnuntai-iltojen muodostuneen bloginpäivitys illaksi. :) Silloin tulee oltua ihan vain rauhassa kotona. Valmistautuu pikkuhiljaa uuteen viikkoon ja taputtelee valmiiksi kuluneen viikon.
Tämä viikko on sisältänyt otsikonkin mukaan kaikkea kivaa. Tiistaina järjestimme siskoni polttarit. Nautiskelua Naantalin Kylpylässä, hyvää ruokaa ja ihania ihmisiä piti kiva ilta sisällään.

Merisalin herkullisen seisovan pöydän jälkeen maistui iltaan sopivasti Lady Green-tee. Voin kyllä kaikille suositella Naantalin Merisalin seisovaa pöytää, minä suurena ruuan ystävänä olin ihan myyty. :)


Tämän verran valkoisia tennareita löysi tiensä illalla vielä viettämään herkkujen täyteistä yhteistä polttari-iltaa luokseni. :D

Kevät on uuden alkua ja niinpä siemenet ovat itäneet purkeissaan jo jonkun aikaa. Tässä olisi osa tämän kevään tuotannosta. Tosin tällä hetkellä nojailevat jo tyytyväisinä tukikeppeihin ja ovat kasvaneet kuvan otosta runsaasti.

Isoköynnöskrassit odottaa vielä turveruukuissa omiin isompiin purkkeihin pääsemistä, mutta mustasilmäsusannat ja aitoelämänlangat saavat kasvaa jo omillaan. Jos nämä kaikki päättävät pysyä hengissä en tiedä mihin kukinta-aikaan näiden kaikkien kanssa vielä joudun. :D

 Tässä olisi kierrätystä ehkä parhaimmillaan. Lyhensin tätini nanson hametta ja siitä jäi kangasta juuri sopivasti hiuspannan verran. Pikainen huristus ompelukoneella ja sain lähteä uutta lenkkikaveria ulkoiluttamaan. Ei palele korvat enää tuolla lempeässä kevät tuulessa...


Vihdoin ja viimein heinäseipäät ovat päässeet oikeuksiinsa. Heinäseiväs kasan olin kiikuttanut vanhempieni luokse, koska olin kuitenkin vähän epävarma omista taidoistani. Epätoivoista sahausta hetken vierestä seuranneena isäni päätti ryhtyä auttamaan. Kaivettiin sirkkeli esiin ja sillä sitten sahattiin sopivia pätkiä tikkaiden välipuiksi. Porakonetta ja mittaa apuna käyttäen saatiin oikein komeat tikkaat aikaan.  Sisälle tuli pienet 170 senttiset kolmen välipuun tikkaat ja ulos pääsivät koko komeudessaan olevat noin 250 senttiset neljällä välipuulla. Ulkotikkaat ajattelin hyödyntää köynnöskasvien kiipeämiseen.Ulkona odottaa arkea säkki multaa, tähtisilmiä ja kasa luonnonkiviä kukkapenkinreunoja koristamaan. Sormet multaan, se on sitä kaikkein parasta irti arjesta-terapiaa. :)

              Uusi viikko ja uudet kujeet, lämpöäkin luvataan jo reilusti ensiviikolle. Jipii.
                                                           HannaEi kommentteja:

Lähetä kommentti