perjantai 3. elokuuta 2012

Elokuuta

Loman viimeisiä päiviä viedään tältä erää... Mukava palata ensiviikolla takaisin normaaliin arkirytmiin. Ihan kivalta tuntuu ajatus siitäkin että viikko lomaa odottaa syksyllä vielä edessä. :) Kesälomasuunnitelmista ainakin suurin osa on toteutunut. Keittiönmaalaus, reissu Itärajalle, mustikoiden poimimista...


                                                        Tästä se kaikkio taas alkoi...


Vaaleansininen muuttui valkoiseksi.
Nyt kun keittiö on seiniltään valmis, niin edessä olisi vielä uuden verhot ompelu. Tarvikkeet siihenkin ovat jo valmiina;  Ikean pellavakangasta ja pitsiä.

Äidin kanssa olin tiistaina mustikkametsässä ja vähän reilu kolme litraa mustikkaa on nyt pakkasessa, tosin uudelleenkin meinaan vielä tänä kesänä mustikkaan suunata.


Äidin juhlien valmistelut ovat hyvällä mallilla, leipomuksia, koristeluja jne.


Salon iltatorilla käytiin vanhimman siskoni kanssa torstaina. Siellä oli ihania kukkaistutuksia kaupungintalon pihalla.
Vanhat ikkunanpokat tarttui mukaan torilta 8 eurolla, hiomista riittää, eipähän ainakaan projektit pääse loppumaan. :)

Vanhoja kuvalehtiä vuodelta -52 ostin myös torilta. Päälikansista saa tehtyä tauluja ja sisällä olevia kuvia liitettyä vaikka mihin tarpeelliseen. :)Tämä ihana maailmaa nähnyt matkalaukku lähti mukaani Turusta Ekomatin kierrätyskeskuksesta. Muutaman päivän ulkona tuulettamisen jälkeen sen uskalsi nostaa jo sisälle. Olisi mielenkiintoista tietää missä kaukana tämä laukku on reissannut.
Tässä siis vähän kesälomakuulumisia. Loma on siitä mukavaa aikaa että jää aika eritavalla vielä urheilemiseenkin ja siitä jos josta saa energiaa myös muuhun puuhasteluun.

Viikonloppuja!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti