sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Sukkasatoa

Kuumemittari kainalossa selailin kuvia blogia ajatellen.
Tämän vuoden toinen flunssakuume iski ryminällä eilen.

Tietysti juuri nyt kun olisi kaikenlaisia ideoita joulua ajatellen. Voisin hakea metsästä kuusenoksia, tehdä itse kynttilöitä ja muuta mukavaa. Ne ideat saa siirtää siihen aikaan kun ei ihan koko päivä mene enää peiton alla niiskuttaessa. 
Toivotaan, että tämä on tällaista muutamassa päivässä ohi menevää sorttia, tarttuu ainakin todella herkästi, sillä koko meidän perhe on samaan aikaan kipeenä.

Sukkia on ehditty kutoa kaiken tohinan keskellä.
On erivärisiä ja kokoisia sukkia tullut tehtyä. Harmi kun makuuasennossa kutominen on vähän hankalaa. No pitänee nämä päivät pyhittää oikeasti sairastelulle, (blogin päivittämiselle) ja lääkehoidon tentiin lukemiselle. 

Iskänpäivän sukat isälle.

Ideaparkin eurokankaasta löysin puuvillaista nauhaa, jota on mukava laittaa omatekoisiin käsitöihin. 

Raksallakin tapahtuu, kattotuolit on nostettu ja koti alkaa todenteolla valmistua. :) Alkaa tehdä mieli jo tapettikauppaan, soittelin tuossa rakentajalle uudesta ideasta saunan ja kylpyhuoneen välisestä seinästä. Saa nähdä millonko rakentaja alkaa kutsua mua vaativaksi asiakkaaksi. :D Pitäähän sitä osata vaatia sitä mitä tahtoo,niin saa kodista omannäköisen ja juuri sellaisen jollaista siitä on ajatellut. 

Huomenna alkaa joulukuu. Joko teillä kotona on jouluntuntua? Töissä perjantaina vietettiin jo pikkujouluja, siitä itselle tuli todellinen jouluinen olo. Ja iltasella vielä tädin perheen luona pääsi  maistelemaan joulunherkkuja. Nam.

Ilontäyteistä ja lämminhenkistä joulukuun alkua jokaiseen kotiin! 
Hanna

2 kommenttia:

  1. Jeij! Vihroonki päivitit taas blogin, aina orootan iha vesi kielellä et tätä saa lukea. Komiat sukat! =) ja muutenkin kiva blogi, jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos piristävästä kommentista! :) Voisin kuvitella Anonyymin lukijan olevan jostakin Pohojammaan suunnalta. ;) Kiva kun käyt lukemassa tätä olematonta, harvakseltaan päivittyvää blogia! :)

    VastaaPoista