torstai 13. marraskuuta 2014


Ohhoh.
Taas on vierähtänyt päivä jos toinenkin siitä kun viimeksi tänne olen ehtinyt kuulumisia päivittämään...
On ollut kaikkea, onnea, iloa, onnistumisia, pettymyksiä, kiukkua ja kaikkea sellasta (naiselle) normaalia tunteiden vuoristorataa sopivassa suhteessa. :) 
Tuntuu, että yhtään mitään en ole saanut aikaan. Mutta puhelimen kuvia selatessa, voin todeta että olin sittenkin väärässä. Olihan siellä kuvia, vaikka ja mistä. Kuten esimerkiksi syksystä.
 
Syksyn satoa sienimetsästä. 
Samalla reissulla tarttui mukaan myös kotiin maljakkoon tuomisia, metsästä.
 

 
Mies, joka tilasi värikkäät sukat, ei varmasti odottanut saavansa VÄRIKKÄITÄ sukkia. Miehen värikäs kun taitaa olla se, että mustan sijaan tehdään ruskeaa. 
Tässä on kuitenkin jämälankasukat miehelle.Olen saanut myös vaihtaa toisinaan lenkkimaisemia. Tutustuminen ihanaan uuteen ystävään on avannut uusia ulkoilumahdollisuuksia. 
Tampereen Pyynikin harjulla on mitä mahtavimmat maastot lenkkeilyyn. ( Ja lenkkeilyn lomassa munkkikahvit/teet Pyynikin tornin kahvilassa maistuu aika hyvälle...):P
 


 
 Naimisiinkin pääsin. Pankin kanssa.
Nyt se on virallista, nimet on papereissa ja rakentaminen on todella aloitettu. :) 
Ei tässä voi muuta kuin olla tyytyväinen.
Eihän se elämä siltä tällä hetkellä näytä millaiseksi sen piirsin kouluaikoina tulevaisuuden suunnitelmiin, mutta onnellisena voin todeta, että hyvä se on näinkin. :) Iloista viikonloppua jokaiseen kotiin! 
<3: Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti