sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Sukat ja leipomuksia

Tällaiset pikkuriikkiset prinsessasukat tein tossa jokunen aika sitten. Nappi kruunaa pienet hempeän sävyiset sukat. 


Mangopiirakkaa leivoin vanhoille ammattikouluaikaisille luokkakavereille kun tulivat kuulumisia vaihtamaan. Ihanan raikas vaihtoehto mansikalle näin kesäaikaan. 


Ja mariannepusut syntyivät samana päivänä. Juustosarvia unohtamatta.

Näiden ihanien pionien kukinnan näin mitä ilmeisemmin tänä kesänä viimeistä kertaa. Tai niin ainakin toivon, sillä asuntoni on menossa myyntiin! :)
Vihdoin olen saanut tehdä sen suuren valinnan uuden kodin suhteen. Neljästä urakoitsijasta kolmelta sain tarjouksen ja lopulta päädyin kuitenkin paritalo vaihtoehtoon. Syksyllä alkaa siis uuden kodin rakentaminen ja jos kaikki menee hyvin, niin vuoden päästä asun jo uudessa kodissa. :) Olen ihan puulla päähän lyöty ja usein jo mietin,että olenko nähnyt unta. Mutta, totta se on! :) Innoissani odotan jo hetkeä, jolloin pääsen valikoimaan uuden kodin pintoja, takkaa ja keittiötä. Se vain on sitä mistä NIIN kovasti tykkään. 
 Niin ja töitä jäljellä kokonaiset 5 päivää ennen loman alkamista,ei huonolta kuulosta sekään.

Mukavia kesäpäiviä lomalaisille ja myös niille, jotka saavat töissä ahertaa helteen keskellä.
Hanna
 


2 kommenttia:

  1. Onnea isosta päätöksestä! Varmaan aika siistii päästä sisustamaan uutta kotia.. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! <3 Päätös oli suuri, mutta tulee varmasti olemaan kaiken sen arvoinen. Suuria asioita tuntuu nyt tapahtuvan elämässä, toivotaan että pää pysyy mukana tässä pyörityksessä. :)

    VastaaPoista