maanantai 16. kesäkuuta 2014

Juhannus lähestyy

Iloinen keskikesän juhla lähestyy. 
Ulkona on harvinaisen kylmä ja lenkillä vesisade iski puolessa välissä matkaa. Eihän se mitään haitannut, kotona odotti lämmin suihku ja vaatteet sai kuivumaan. 
Lenkin jälkeen maistui kuorittu ja lohkottu omena (hammaslääkärin kiellosta huolimatta) kanelihunnulla, mikä ihana yhdistelmä,sekä tietysti mustikkarahkaa. Harmikseni jostakin luin, että tämän kesän mustikkasato jää pieneksi. 
Vietin täydellisyyttä hipovan melontapäivän lauantaina Porin tuntumassa. 25 kilometriä kanootilla melomista hyvässä seurassa karikoita varoen. Aurinko porotti pilvettömältä taivaalta ja kasvot ovat myös sen näköiset,että koko päivän tuli vietetty veden äärellä.  Välillä oltiin tyylikkäästi jumissa jossakin veden alla olevassa kivessä, mutta kaatumatta ja kastumatta selvittiin. Parhaita oli kunnon kosket jotka kohisten tuottivat hetkellistä päänvaivaa miten ne järkevästi ohittaisi. Käsissä ja hartoissa tuntuu ihan siltä, että melaa tuli heilutettua reilut kuusi tuntia päivän aikana. :) Melomista pitäisi alkaa useamminkin harrastamaan, aivan huippumukavaa hommaa!Taukopaikalla.
Tästä on mukava jatkaa juhannuksen odottelua! 

Tämän kesäisen kuvan myötä haluan toivotella jokaiselle mukavaa juhannusviikkoa! 
Pysykää pinnalla.
Hanna

3 kommenttia:

  1. Huippu kiva melontapäivä! Mulla myös niskat ihan juntturassa ja päänahka kuin intiaanilla.. Mutta näillä mennään kohti juhannusta! ;)

    VastaaPoista
  2. Todella tyylikäs punoitus kuuluu myös omaan juhannuslookkiin tänä juhannuksena. Se on mukava, että tämä trendi ei ole vain itsellä. ;)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista