keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Maaliskuun alkua

Maaliskuu on vallan varkain saapunut. Mutta ihanaa, että saapui. Kevät on vihdoin täällä ja aurinko.  Tänäänkin se ihanuus paistoi heti aamulla saaden hymyn kohti korvia.
Mikä uskomaton vaikutus auringonvalolla voikaan olla. :) 

Viikonloppu ja alkuviikko meni sairastelun merkeissä, kiroan taas itseäni ja sitä, miksi sairastan niin usein. Koko talven syön D-vitamiinia, pesen töissäkin käsiä usein, mutta siltin. Olen aina flunssassa. Pitänee kai niitä valkosipuleita tunkea sukkiin yöksi, niidenhän pitäisi auttaa. :D

 Tänään olin viimeisellä intialaisen päänhieronnan kurssilla. Miten siitä voikaan saada aikaan niin uskomattoman rentoutuneen olon. Mikä sen mukavampaa kuin viimeisenä olla vielä hoidettavana kurssikaverin käsien alla. 

Ulkona oli tänään kerrassaan mahtava keli.
Kevään merkkejä havaittavissa.
Kampaushommiinkin tuossa taas pääsin. Mukavaa harrastamista välillä näin amatöörimäisesti kähertää tukkaa. Pikkusiskon kampausta ystävän häihin.Innolla odottelen jo viikonloppua ja reissua hyvän ystävän luokse Kouvolaan. Muutamien rakkaimpien synttäreitäkin vietetään näin maaliskuun alkajaisiksi. Koko maaliskuu tuntuu olevan pullollaan kaikkea mukavaa ja ainutlaatuista. Talviloma lähestyy ja sen mukana myös jotain extra kivaa. :) 

Iloa maaliskuun päiviin! 
-Hanna-

3 kommenttia:

 1. Onpa kaunis kampaus. Flunssan estoon kannattaa kokeilla sinkkiä, esim. Echinasinkki-imeskelytabletteja.
  -Tiina-

  VastaaPoista
 2. Cee, dee ja sinkki ja echina myös todettu hyviksi flunssan estoon:) ja kannattaa deetäkin käyttää ihan kunnolla, suosituksetkin koko ajan nousee. Ja kun tuntuu että flunssa on iskemässä, niin tuplaten ceetä ja deetä, ja echinaforcea muutama kertapvässä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos hyvistä vinkeistä, näitä testaamaan oitis seuraavan flunssatunteen tultua!

  VastaaPoista