torstai 29. elokuuta 2013

Huhuu.

Onpas aikaa vierähtänyt viime postauksesta... Täällä on aherrettu niin, että tietokoneella istuminen on jäänyt vähemmälle. Sukkia on syntynyt kaksin parein, poikien väreissä kummatkin. Nyt on työnalla sukkapari Venäjälle, ennen joulua olisi tavoitteena tehdä niitä useammatkin orpokotiin vietäväksi.


Kelit ovat hellineet vielä niin,että päätin istua nauttimaan auringosta takapihalle rennon työpäivän päätteeksi. Yhtenä päivänä töistä tullessa postilaatikossa oli valkoinen suuri ja paksu kirjekuori. Se piti outoa rapinaa... Sitten muistin, olen saamassa postissa testimuroja; Nestle Fitness dark chocolate, on runsaasti kuitua ja 7 vitamiinia ja mineraalia. Itse en ole mitenkään suuri murojen ystävä, ennemmin syön hyväksi todettua rahkaa kuin muroja, mutta hyviähän nämä ovat, varsinkin kun ilmaiseksi sai ja vielä kotiin asti. :)  


Oon mie sitte niitä rättejäki taas tehny, bambulangasta tottakai. Ja käytössäkin on yksi, hyväksi olen sen todennut. Imukykyä löytyy, vaikka alkuunsa sitä epäilinkin.
Kahvakuulatreenitkin on taas onnellisesti ohi, tällä (ja viime viikollakin) lainasin ohjaajalta kuuden kilon kuulaa, sillä saa reenin tuntumaan enemmän lihaksissa myös seuraavana päivänä. :D  Piloxingiinkin menin, mutta tunti peruuntui kun ei siellä ollut tällä kertaa muita innostuneita paikalla, jospa ensiviikolla sitten pääsisi uutta lajia koittamaan.Löysin cittarin teehyllystä uuden uutukaisen ihanuus teen! Nimittäin Liptonin Green tea strawberry cupcake. Nam, miten hyvää vihreää teetä. Tästä postauksesta tuli näköjään oikeen mainostuspainotteinen,mutta hyväksi todettua pitää markkinoida eteenpäinkin. ;)


Kävin tällä viikolla huoltamassa kroppaani hierojalla, todella hyvä ammattilainen oli kyllä kyseessä. Rintarangan fasettilukon sai auki ja olo sen mukaan helpottui huomattavasti, muutenkin otteet hyvin ammattimaiset ja tiesi selkeästi mitä teki ja missä kohdin oli vikaa. Uusi aika onneksi komeilee jo kalenterissa, olo oli kuin uudesti syntyneellä kun hierojan käsittelystä lähti. Oman elämän pientä luxusta.

 Päässä juilii siihen malliin, että olisikohan syysflunssa löytämässä minutkin. En millään tahtoisi juuri nyt sairastaa. Vai olisiko se vain jännitystä huomisesta... Huomenna nimittäin selviää, miten minun käy työrintamalla, vaihtuuko työ uuteen paikkaan vai jatkanko hyväksi todetussa paikassa. :)

Ihanaa loppuviikkoa koteihin,syksy saapuu hiljaa, hiljaa... - Hanna-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti