sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Kuulumisia pihalta. Viime viikolla vanhempieni pihan yllätti raekuuro. Nimittäin todellinen raekuuro. En eläessäni ole tämän kokoisia rakeita nähnyt, jotka taivaalta olivat putoilleet.


                        Äidin kukkapenkit kokivat samalla kovia kun kukkien lehtiin tuli jopa reikiä. Terassin kattoon rakeet iskivät yli 80 reikää ja autojen nokkapellit menivät klommoille. Melkoinen mielenilmaus oli kyllä tuo keli. Onneksi itse olin pahimman raekuuron aikaan vielä turvallisesti kotona ja autokin säästyi ehjänä.


Yhtenä iltana ulkona oli tosi ihmeellisen väristä, ilmassa oli ukkosta ja kaikki ympärillä oleva oli todella mystisen väristä. Kirkkaat värit korostuivat jännästi. Pionit näyttivät sinä iltana tältä.
                                                    Kun normaalisti täällä näyttää tältä.
Aito elämänlanka rehottaa kivasti purkissa, siemenestä istutetut kukat tuntuvat nauttivan varjon puolella olemisesta. Nyt ovat heinäseiväs-tikkaat päässeet odotetusti toimittamaan tehtäväänsä. Innolla odotan milloin ensimmäiset kukat tulevat elämänlankaan.


Liikunta puolikin on tällä viikolla ollut kunnossa. Pakko on kyllä ollakkin kun töissä lapset jäävät kesälomalle ja kakkua ja karkkia on tarjolla sen mukaisesti. Ikuisena herkuttelijana eksyn liian usein karkkikepon vierelle.

Perjantaina sain tuvan täyteen ihania ystäviä, kummipojan ja siskojani perheineen. Mukava ilta vierähti nopeasti. Lauantaina pääsin kädentaitoja toteuttamaan juhlakampauksien merkeissä. Sunnuntaina jatkoin herkuttelua juhlissa. Päätin että kun juhannuksesta on selvitty niin loppuu myös kaikki ylimääräinen syöminen. Helppo se on täältä käsin taas kaikkea sellaistakin luvata. :D Ensiviikolla olisi vielä poliittisia kokouksia kahtena päivänä ja sen jälkeen niiden osalta olisi vastassa kesäloma.

Juhannusviikko on käynnistymässä tässä 13 asteisessa säässä... Toivossa on hyvä elää että kelit vielä muuttuu kesäisemmiksi ennen keskikesän juhlaa. Mukava juhannus tulossa taas tänäkin vuonna. Siitäkin saatte sitten kuulla.

Mukavaa juhannusta kaikille lukijoille ja nauttikaa olostanne, saunokaa, syökää ,uikaa ja ennen kaikkea pysykää pinnalla! (Vihdantuoksun voi jo melkein tuntea nenässä.)   Kesäterkuin: Hanna

2 kommenttia:

  1. Missähän päin näin isoja rakeita on satanut ? Tarkempi päivämäärä ja aikakin kiinnostaisivat.
    kyseleepi Pete

    VastaaPoista
  2. Näitä valtavan kokoisia rakeita satoi Pöytyän Heikinsuolla kesäkuun neljännen päivän iltapäivällä. Tuhoa ne saivat aikaan pienessä kylässä, autoja meni useampia vakuutustarkastajan tutkittavaksi, sekä vanhempieni että useamman tutun terassinkattoja komisti rakeen tekemät reiät. Mielenkiintoinen on tämä Suomen kesä. :)

    VastaaPoista