sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Tehokas viikko alkaa olla taputtelua vaille valmis. Aurinkoa on saanut ihastella tällä viikolla ihan jokaisena päivänä. :)
Urheilun puolella kaikki ei ole mennyt ihan putkeen, tiistain zumbassa sähköt menivät kahteen otteeseen, siellä kun musiikki on aika oleellisena osana tuntia, keskiviikon sählyssä maila meni varresta poikki( se on voima joka jyllää :D ) ja reittä koristaa pyöreä sählypallon kokoinen mustelma. Torstain jumpassa oli varsinainen armeijameininki, ohjaaja veti meidät aivan äärirajoille, josta kyllä omalla tavalla tykkään, tietää seuraavana ja sitä seuraavana päivänä ainaki tehneensä jumpassa jotain. Tosin oikean puolen rintalihas on äärimmäisen kipeä, mikälie revähdys siellä kun nauraminenkin on niin tuskaa. No lenkille olen siitäkin huolimatta siltin päässyt. Salikorttia pitäisi käydä taas lataamassa niin pääsisi pitämään eritavalla huolta lihaksista. Sählymaila ja juoksulenkkari ostoksille olisi tästä jonain päivänä suunnistettava. Jalkakäytävät alkaa olla jo melko sulat ja jopa kuivat, mieli vetää juoksulenkille...

Käsitöiden puolella on piisannut myös puuhaa. Hautajaiskoristeista irrottelin mahdollista uusiokäyttöä varten noin 400 valkoista helmeä.
Tällä viikolla on myös valmistuneet piirakkasukat loppuun. Nyt olisikin kova hinku tehdä samat sukat jollain mukavalla kevään värillä, tykästyin ihanaan kuvioon.

Ihanan tiskiainepullon tuunasin myös tällä viikolla, siitä ja sanomalehdellä päällystetyistä maalatuista pääsiäismunista saatte kuvia seuraavalla kerralla, vielä ennen pääsiäistä. :)

                                             Aurinkoista viikonalkua: Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti