keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kevät keikkuen tulevi.

On talvi vierähtänyt jo kevään puolelle. Itse olen kulkenut melkoisessa sumussa tässä jonkunaikaa. Elämässä on tuntunut olevan liikaa pettymyksiä ja suuria suruja... Onneksi ulkona sentään näyttää ja tuntuu aurinko vihdoin paistavan melkein joka päivä, tosin lumihommiakin on riittänyt samalla tavalla kuin koko talven... eli lähestulkoon jokaiselle päivälle. :) Treenin kannalta on otettu lumihommatkin, zumbaa on aloiteltu pitkän tauon jälkeen, hiihto on maistunut ja lenkkiäkin tehty kauniissa säässä. Ainiin,unohdin vallan mainita että olen lomalla.
Minilomalla kävin Itäsuomessa hyvän ystäväni luona täyshoidossa. Maailmaa tuli paranneltua, hiihdettyä, shoppailtua, lenkkeiltyä, syötyä hyvin ja ennen kaikkea kudottua sukkaa. Matkalla takaisin poikkesin vielä isovanhempia katsomaan Lahdessa, siellä olisi tosin voinut hyvin viettää pidempäänkin aikaa, vaan kun oli kotiin jo päästävä.

                                                    Kevään tuntua kotiin tuo tulppaanit.


Sukkatehtailua on taas harrasteltu, reissussa valmiiksi sain nilkkasukat. Tällaiset siis, kuva tosin vääristää nappien ihanan hempeetä vaaleanpunaista sävyä.









 Niin ja narsisseja, ne kuuluu oleellisena osana kevääntuloa. Kukilla saa kivasti kotiin väriä ja itselle parempaa mieltä. :)


Tässä on tekeillä myös hautajaisiin koristeita. Rautalangasta ja valkoisista helmistä teen punoksia jotka laitetaan kauniisti pöytiin havujen ympärille. Raskaalle viikolle varasin myös joululahjaksi saaman intialaisen päänhieronnan, pääsee rentoutumaan välillä omien ajatusten keskeltä.





                                                                           - Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti