torstai 7. helmikuuta 2013

Ystävänpäiväkortteja ja muita piiperryksiä.

Ystävänpäivä lähestyy ja korttitehdas on ollut käynnissä. Kaivoin koneelta myös kahdelta viime vuodelta ystävänpäiväkorttimallit jos jollakulla ei ole vielä tietoa millaisia kortteja haluaa omille ystävilleen tehdä. Tässä olisi kahden vuoden takaiset kortit, jotka lähtivät Ystäville.
Viime vuonna ystäviä ilahduttamaan lähetin ruskeansävyisiä kortteja tähän tapaan.

                             Ja tänä vuonna ystävät saattavat saada tämän näköisiä kortteja. ;)


Ompelin paljetit yksitellen kortteihin, kun sydämet oli valmiina totesin että olisin halunnutkin tehdä ne jonkun muun värisenä. :D No näillä mennään tänä vuonna ja jotain muuta keksitään seuraavalle vuodelle.


Taustalla näkyy Novitan uusi sukkalehti. Lehti on pullollaan mitä ihanampia sukkaohjeita, tosin osa tuntui aika vaikeilta ja aikaa vieviltä. Kun nuo palmikkosukatki tossa ovat vielä vaiheessa niin ei uutta proketia parane kai ennen aloittaa... Varret ja kantapäät ovat jo valmiina, mutta tekemistä vielä on, kuten kuvasta näkyy.
Liikkuminen on taas kovalla vauhdilla päällä, tällä viikollakin on lenkkipolkuja tallottu, pihaa kolattu ahkerasti kalorien kulutus mielellä. sählyssä juostu pallon perässä ja vielä tänään oltu hiihtämässä että jumpassa. Vielä ainakin salia olisi tiedossa loppuviikosta. On se kivaa kun on sellaisia ihania harrastuksia  josta tykkää sekä kroppa että mieli. :)


Hiihtoretkellä hiljaisuuden vallitessa läheisellä suolla käkkärämäntyjen keskellä. Keli kohdillaan ja mieli korkealla, ei valittamista. Seuraavaksi kirjoitan teille meidän menneen sunnuntain kakkukekkereistä. :) Niin ja kiitos täällä näyttää vieläkin käyvän ahkerasti lukijoita vaikka bloggaaja ottaakin elämässä nykyään vähän rennommin. ;)                                                               Talviterkuin: Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti