lauantai 20. lokakuuta 2018

Syyslomalla

Ihmeellistä. Täällä on vietetty ihan koko viikon mittaista syyslomaa. Opiskelijana olemisessa on kaikennäköisiä mukavia etuuksia.
Hammaslääkäriin penkkiä kulutin useampana päivänä, siskon pojat olivat hoidossa, sopivasti käsitöitä ja päivä Tampereella. Eilen päätin vielä siivota koko kodin ja leipoa, nyt kelpaa jatkaa taas koulu arkea kun sai tehtyä suunniteltuja juttuja pois alta.
Sain tällä viikolla valmiiksi myös ensimmäisen oikean sisustussuunnitelman asiakkaalle. Jännitti paljon, sillä työ ei liittynyt koulutehtävään tai muuhun, vaan oli ihan oma työni tuttavalleni. Mutta voi miten kiva sitä olikaan tehdä. Kun on oikea konkreettinen asiakas, jonka tarpeisiin, toiveisiin ja odotuksiin suunnitelmaa laadit. Kivaa harjoitusta uudelle ammatille ja asiakkaat saivat uusia näkökulmia kodin remonttiin ja sisustukseen.

Muutama viikko koulua ja sitten pääsemme ensimmäiseen harjoittelupaikkaan. Paikan pitää olla asiakaspalvelua, myyntityötä ja materiaalioppia. Niinpä päätin valita harjoittelupaikaksi Loimaan Värisilmän. Siellä pääsen tutustumaan kodin materiaaleihin ja saan niihin hyvää tuntumaa, sillä se on tärkeää tässä työssä.

Tällaisia pikaisia ajatuksia täältä. Nyt pitää suunnata ulos, sillä siellä on syksy niin kauniina ja aurinkoisena.

Ihanaa sunnuntaita teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti