perjantai 29. toukokuuta 2015

Kirppislöytöjä

Kirppistelyt on jäänyt viime aikoina vähän vähiin. Mutta lähes aina kun olen ehtinyt kirppiksillä piipahtaa, niin jotain mukavaa on tarttunut mukaan.

Nämä ihanat pitsitennarit löysin 2€! Ajatelkaa. Ne oli tosi siistit ja käytönjälkiä sai todenteolla hakea niistä. Ilman nauhoja olivat ja kyselin kirpputorin omistajalta niihin nauhoja. (samassa kun on myynnissä myös uutta tavaraa, kangasta ja erilaisia ompelutarvikkeita.) Kengän nauhoja ei myyty, mutta satiininauhaa ostin.  Tuli todella kivat kesäkengät. Ensitöikseni kuitenkin pesin ne, vaikka näyttivät kovin vähänkäytetyiltä.

Seuraavalla kerralla mukaan tarttui tämä aivan ihastuttava lasinen kynttilänjalka. Koska olen kaiken kiiltävän ja koristeellisen ystävä niin 2€ uhraus tästä ei ollut ollenkaan paha. :)

Kuulumisia raksalta sen verran, että siellä on kaikki mallillaan. Vihdoin olen päättänyt saunanpaneelit, saunavahan, lattialistat, ovenkahvat, hanat, suihkun, väliovet, keittiönvälitilan ja kaiken tällä hetkellä oleellisen.

 Näiden kaikkien ressaamisen merkeissä olen menettänyt puolet hiuksistani... Tiedä sitten onko hiuksilla menossa vain joku uudistumiskausi vai onko tämä oikeasti hinta stressaamisesta. Kävin kyllä labrassakin tarkistuttamassa tilanteen, mutta ensiviikolla selviää labrakokeiden tulokset ja se, onko kyse kuitenkin jostakin muusta hiustenlähdön suhteen.

No eiköhän tämä tilanne tästä tasoitu kun saa kannettua tavarat uuteen kotiin ja luovutettua avaimen vanhan asunnon vuokraajalle. :)

Ratkiriemukasta kesää!! Terv. Hanna

2 kommenttia:

  1. Välillä sattuu osumaan kohdalle niitä hyviä ja tarpeellisia löytöjä. Toisinaan huomaa tuoneensa kotiin jotain ei niin tarpeellista,mutta kun halvalla sai... :D

    VastaaPoista