sunnuntai 14. syyskuuta 2014

On syksy niin ihmeellinen...

Kivasti on ollut aikaa kutoa. Istua paikallaan, miettiä syntyjä syviä ja tikuttaa sukkia. 


On tullut joka päivä kudottua jokunen silmukka.
Tässä yhdet valmiit miesten sukat.
Ajattelin isoisälle isänpäivälahjaksi, on ainakin riittävän ajoissa valmiit. :) 

Ja seuraavatkin ovat valmiit, mutta kuvat vielä ottamatta, ja uudet ovat jo työnalla...
Ensviikolla tilanne taitaa muuttua, sillä alkaa syksyn treenikausi. Kovalla päivätreenivauhdilla lähdetään liikkeelle, sillä tiistai illat menee mukavasti piloxingin ja kahvakuulan merkeissä, keskiviikkoisin halutessaan saa liikkumiseen kulumaan kolmekin tuntia illalla. Sillä ensin olisi sähly, sen jälkeen tehotreeni ja tehotreenin jälkeen vielä asahi, kehonhallinta ja venyttely tunti. Työpaikan kautta pääsen ilmaiseksi hyödyntämään vielä kunnan omistamia kuntosaleja.
Iltavuoropäivinä tietysti harrastuksista voi vain haaveilla, joten sen puoleen kiva, että mahdollisimman monena päivänä viikossa on mahdollista harrastaa. 
 Liikunta on kuitenkin asia, jossa saan unohtaa kaiken arjen tohinan ja tehdä täysillä, äärirajoille saakka. Siitä ammenan energiavarastoni täyteen ja saan positiivista ajattelua harmaaseenkin arkeen. :)

Innolla odotan tätä kaikkia! 
Reippaita syyskuun päiviä koteihin, muistakaa liikkua ja pitäkää huolta itsestänne! 
Hanna

2 kommenttia:

  1. Hienot sukat! Mistähän se liikuntakärpänen minuun iskis... lähetä tännekkin yks, siellä tuntuu niitä olevan enemmänkin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Se tarttuu kuule ihan huomaamatta. Mulla se on jo niin elämäntapa, että eihän ilman liikuntaa osaa enää edes elää ja hyvä niin. :)

    VastaaPoista