torstai 3. huhtikuuta 2014

Puutarhailoa ylimmillään!

Viime viikonloppu meni kaikenmaailman ihanissa Puutarhaan liittyvissä jutuissa, tai no ei kokonaan,mutta melkein.

Ensin perjantai-iltana isosiskon kera menimme läheisen RAUTAKAUPAN naisteniltaan.
Siellä meille NAISILLE esiteltiin ajankohtaisia asioita, uuden istuttamista, helposti käyntiin lähtevää moottorisahaa, pihakalusteiden-ja terassin öljyämistä, puutarhanhoitoa Fiskarseilla. Ja syötävääkin siellä oli,paljon.  Kiva ja iloinen ilta vähän erilaisessa ympäristössä.

Lauantaina otimme isosiskon kanssa lisää matkaseuraa ja ajelimme Turkuun Piha ja puutarha-messuille. Siellä esillä oli kevään uutuudet ja muut ihanuudet.

Takaluukku oli melkoisen täynnä takastullessa erilaisia sipuleita, juurakoita...

Kotiinkin on jo saapunut pikkuhiljaa kevät ja vihreää, uuden alkua. Istutuksia.
Kalloja odotan nousevaksi ruukuista, esikasvattelen niitä juurakosta sisällä siihen asti, että ulkona yöpakkaset hellittää.
Narsissi huokuu jo tulevaa pääsiäistä.
Sisälle piti hakea kevättä tuomaan myös koivunoksia.Viikonloppu odottaa jo kutkuttavan lähellä. Saan ihania ystäviä kylään, yökyläänkin jopa. Ystävät ovat elämän suola ja sokeri. 

Ainiin ja siitäkin piti kertoa, että tänään korkkasit vallan uuden lajin urheilujen parissa. Kuntonyrkkeilyä piti käydä koittamassa ja se oli NIIN lystiä. Nyrkkeilyhanskat vain viuhui pitkin salia kun naiset antoivat käsien,selän,niskan ja koko kropan lihaksille kyytiä. Pari harjoituksiakin mahtui iltaan, mutta ketään ei saanut nenilleen. Mahtavaa saada kokea jotain uuttaa ja tehokasta liikunnan saralla. Ei parane tulla ryppyilemään. :) 

Aurinkoista loppuviikkoa toivottelee Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti