sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kukkuu blogikansa.

Tässä haluan esitellä teille tämänhetkisen ikuisuusprojektin. Ostin jo ennen joulua facebookin kirpputorin kautta kaksi tällaista punasävyistä koria. Painavat todella paljon ja kannet tuli tietysti mukana. Paljon on ideoita korien suhteen.

Olen maalannut korit jo muistaakseni kolmesti valkoisella maalilla ja siltin joistakin kohtia korit ovat vielä jännän vaalenpunaisen/oranssinsävyisiä. Malttia lisää ja suti heilumaan... Kyllä tämäkin projekti tästä vielä pian valmistuu.  Valkoista maalia kotona kun on aina valmiina odottamassa. Näistä toisesta voisi ehkä tulla hyvin kenkäkori, sinne mahtuu iso kasa kenkiä, tosin sellaisia joita voi kasata päällekkäin. :)
Ainiin, näin lauantaina jo pilkahduksen auringosta!! :)  Odotan että parannun kunnolla tästä flunssasta ja pääsen pitkästä aikaa hiihtämään. Uudet zumba/salikengätkin pääsevät kokeiluun heti kun olo on taas normaali. Sitä odotellessa. :) Kotona oleilu on jostakin syystä jäänyt kovin vähiin ja tuntuu että ei ne keskeneräiset projektit siellä itsekseen valmistu, ei ressiä, näin on hyvä ja se on tärkeintä. ;)

                                          Innokasta uutta viikkoa odotellessa: Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti