lauantai 20. lokakuuta 2012

Reipas lauantai.

Aamulla suuntana oli vaalikahvila, siellä näin kuntalaisia, muita ehdokkaita ja kansanedustajia. Mukavaa rupattelua ihmisten kanssa. :) Viimeinen reipashenkinen viikko vierähtää kohta vaalien osalta käyntiin, tiedossa ainakin kotikäyntejä ihmisten luona.
 Kotiin päästessä raivasin vaatehuonetta, kunnon joka syksyinen inventaario oli taas paikallaan. Miten yhdellä ihmisellä voi olla niin paljon tavaraa? Miten yhdellä ihmisellä voi olla niin paljon keskeneräisiä käsitöitä? Onko muillakin samaa ongelmaa? :) Tulihan siinä sitten käytyä vielä vaatekaapitkin läpi ja löytyi vaatteita jotka saavat uuden elämän jossakin muualla...
Valokuville löysin Ikeasta kivan kansion, valkoisia tyhjiä sivuja joihin helppo sommitella Venäjän- ja Turkinreissuilta ottamat kuvat, sitäkin urakkaa siis tiedossa. Mukavaa sellaista. :)

                                             Tässä vähän syksyisiä tunnelmia kodistani.


Valokuvakehys odottelee korissa uutta inspiraatiota. :)Sukkatehtailua uusille pienille ihmeille. :) Tällä hetkellä työnalla pienenpienet siniväsyiset sukat.                                   Joulukorttipajaa tässä vielä iltasella, jonkinverran niitä odottaa jo valmiina. Ihanaa kun saa virittäytyä kohta jo joulun tunnelmiin. Viime jouluna en malttanut käyttää yhtään punaista väriä sisustuksessa, koska sain siitä jokunen vuosi sitten yliannostuksen, punainen oli lempivärini ja käytin sitä ympärivuotisesti... Nyt punainen tuntuu taas niin ihanan jouluiselta.

                                                          Raikasta syksyä koteihin!   - Hanna-     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti