lauantai 29. syyskuuta 2012

Valoa pimeyteen

Sataa sataa ropisee...Viikko on vierähtänyt todella nopeasti; vaalikoneita täytelty, alkuviikosta pääsi vielä jopa urheilemaan, mietitty erilaisia vaalijuttuja ja sukkatehdasta yritetty pyörittää ahkerasti kun lasketut ajat lähestyy uhkaavaa vauhtia. :)  Ei tunnu sade kyllä haittaavan kun muutenki aikaa pitää sisätiloissa viettää ihanan syysflunssan takia. Suurena toiveena olisi kuitenkin selvitä tästä taudista ennen kuin se tämän kesän viimeinen kesälomaviikko tulee vastaan kaikkine mukavuuksineen... ;)  Siitäkin ehkä kuulette/näette vielä täällä blogissa.

  Tällaisen vanhan `ikkunapokan`peilillä ostin kirpparilta, peili oli kahdesta kohtaa halki ja kaipasi muutenkin vähän ojennusta.

  Joten ei muuta kuin isän juttusille, iskän autotallista löytyi vanha hylätty peili, josta sopivasti leikkaamalla sai kehyksiin uuden peilin.


Facebookin kirppiksen kautta sain ostettua edulliset led-valot vielä koristamaan ikkunaa.
Ajatukset ja mietteet ovat jo pitkällä kesälomanvietto tunnelmissa, ihana päästä rentoutumaan sateisen ja kiireisen syksyn keskellä. Niin ja muuten Pöytyäläisille tiedoksi että numeron 94 voi tänä vuonna raapustaa äänestyslippuun. ;) Tällaista täällä tällä kertaa, jotain muuta ehkä seuraavaksi. :)

                                                   Nauttikaa olostanne ihanat lukijat! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti