torstai 4. heinäkuuta 2013

Tänään...

... on tarkalleen vuosi siitä kun aloitin oman blogin kirjoittamisen. Ilman kävijälaskurin ahkeraa kilkattamista höpöttelisin täällä yksikseni. Koska lukijoita näyttää täällä käyvän on kirjoittaminen paljon mielekkäämpää. :)  SUURI KIITOS teille, että jaksatte täällä käydä ihmettelemässä. Olen havahtunut sellaiseen tosiasiaan että blogini tekstit ovat muuttuneet päiväkirjatyyliseksi selonteoksi päivien tapahtumista. Johtuneeko siitä että kotona ei ole ketään joka päivä kuuntelemassa mitä teen ja missä menen. Onhan tässä vuoden sisällä ehkä jokunen käsityö aiheinen tai liikuntapostauskin tullut. Koska kameraa ahkerasti kannan mukanani ja kuvailen mitä sattuu ja mieleen tulee, niin kuvia on ollut tilanteesta kuin tilanteesta. :) Koittakaa jatkossakin kestää näitä vaihtelevasti ylienergisen naisen juttuja ja päivityksiä.

 Voisin tässä samalla esitellä teille juhannuskassin, joka valmistui siis juuri ennen juhannusreissua.


Ikeasta jokunen vuosi(?) sitten ostettu valkopuna-raidallinen kangas pääsi vihdoin toteuttamaan sitä oikeaa virkaansa.
Miten voi pieni ja olematon asia välillä saada hymyn huuleen. Nimittäin kaiken kiiltävän ja ihanien muotojen ja värien ystävänä löysin aivan superihana kuosisen tiskirätin. Kyllä, luitte oikein, tiskirätti tällä kertaa on se asia joka tuottaa hyvää mieltä. Kohokuvioinen pinta näyttää erehdyttävästi makuuhuoneen tapetilta... :)


 Kesäloma on ONNEKSI vielä edessäpäin ja vähän pientä maalaushommaa ajattelin lomalle ajoittaa. Tuolit kun lupasin itselleni saada valmiiksi ennen loman alkua.
 Näitä kuvia katsellessa mieleen hiipii jo ajatus syksystä, en haluaisi sanoa sitä ääneen, mutta niin se vain tuntuu olevan.


Tänään kävin myös liian pitkän tauon jälkeen zumbaamassa,on se vaan niin lystiä edelleen! Lattia  vain narisi ja riisipaperivalaiset heiluivat zumbailijoiden liikkeiden mukana. Mansikat on tällä viikolla pakastettu soseen muodossa, miten helppoa on vaikka keskellä kylmintä talvea ottaa purkki sosetta sulamaan ja sekoittaa rahkan joukkoon. Vihdoin myös muutaman turhan mattonpesureissun jälkeen mattot saivat puhtaan pinnan ja mäntysuopa-tuoksun. :)

Viikonloppu häämöttää jo uhkaavasti edessäpäin. Ihana viikonloppu, ei velvoitteita mihinkään suuntaan. Nautitaan olosta! - Hanna-

2 kommenttia:

  1. Ihana kassi!! Ja hienoja maisemia :)

    VastaaPoista
  2. Ikean kankaat ovat ihania, olen tykästynyt niihin siksikin että ovat mahdottoman tukevia juuri tällaisia töitä ajatellen. :) Tuttuja maisemia kenties? :)

    VastaaPoista