maanantai 1. heinäkuuta 2013

Risteilyä

Viikonlopun kruunasi Piknik-risteily perheeni ja sukulaisten kanssa. Suurena kulinaristina odotin reissusta hyvää ruokaa! Ja sitä kyllä saatiin, ihan vatsat täyteen. Oli mukava samalla reissulla nähdä myös Vikingin uusin laiva Grace. Odotetusti se oli todella komea, siellä oli kivasti yhdistetty modernia uutta ja vanhaa retroa. Voin lämpimästi suositella kyllä tätä uutta laivaa myös muillekkin.

                                                       Ravintolassa oli ihanan kaunista.


                                                        Jälkiruokaosastoa....Nam....

Onhan sitä aherrettu käsitöiden parissakin, elokuuksi olisi tarkoitus saada vaiheessa oleva sukkapari kuntoon ja työnalla on myös kolme keittiön tuolia. Hionta ja vanhat pehmusteet on hoidettu pois alta, vielä olisi työsaraa tuoleissa. Tosin suurin urakka on löytää neljäs samanlainen jostakin... Jotain kivaa ja ajatonta kangasta pitäisi myös löytää tuolien pehmusteosiin, sekä tietysti sitä itse pehmustetta. Ihanan kivaa hommaa, valkoista maalia tuolien pintaan ja keittiö alkaa pikkuhiljaa uudistua. :) Tällaiset sydämet löysin kaapin kätköistä, nämä ovat juuri sellaisia toiselle romuja ja toiselle aarteita- juttuja, sillä olen ostanut nämä kirppikseltä. Nyt vasta ne löysivät paikkansa keittiön verhosta.Myös kampaushommiin pääsin lauantaina. Pikkusiskolla oli ystävän kihlajaiset ja siellä piti hiukset olla kauniisti. Ajatus lähti siitä että niskassa näkyisi ranskanlettiä, tällainen pikasöherrys siitä sitten tuli.


Haaveilen aina siitä että olisi aikaa harjoitella mitä ihanampia kampauksia. Ehkä vielä jonain päivänä on sellainen ei mitään tekemistä-päivä. Vai voiko ihmisellä ylipäänsä sellaista päivää edes olla? Ei minulla ainakaan. Nimittäin sijaistöitä tuntuu kaiken muun ohessa olevan melko runsaasti, ensiviikollakin olisi kuusi työpäivää ja seitsemän työvuoroa, no onneksi on käsityöt joiden parissa on helppo vapaa-ajat rentoutua ja tietysti liikunta josta sitä energiaa saa ihanaan työhön. :)

Mukavaa alkanutta viikkoa! Terkuin: Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti