sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Rakkauden juhlaa.

Nyt on selvitty aivan ihanista siskoni häistä. Ilma oli mitä parhain häitä ajatellen, morsiuspari aivan yli ihana ja tunnelma rennon hauska iltaan asti. Kaason hommista juontoineen kaikkineen selvisimme toisen kaason kanssa kunnialla.  Suuri hämähäkki alttarilla pyrki morsiamen hameen alle ja toi tunnelmaan hetkellistä jännitystä, ei kerennyt onneksi livahtamaan mekon alle ennen kuin se sai kuolemantuomion. Perjantai- ilta meni hääpaikkaa ja autoa koristellen.


Hääkakkujen pursotukset lupasin tehdä näillä amatöörin taidoilla... Kyllä ne ihan hyvin onnistuivat ja kakkujen koristerakeet laittoi keittiön väki lauantaina juuri ennen kakun pöydälle nostamista, jotta kerma ei ehtisi värjäytymään.Värisävyinä häissä oli vaalean vihreä ja vaaleanpunainen. Koristeissa nämä värit tulivat kauniisti esille. Morsiamen kanssa visioimme pöytien koristeet.


                        Tällaisia kampauksia alkoi ilmestyä hääaamun aamupäivän aikana kampaajien käsittelystä palaavien hiuksista.
 Saippuakuplien saattelemana hääpari saapui kirkosta vihkimisen jälkeen juhlavieraiden eteen.                                Hääkimppu oli niin kertakaikkisen kaunis ja morsiamen tyylinen.Vihkisormus oli herttaisen suloinen. Myös sulhanen sai vasta nyt oman sormuksensa, Romaniassa kun on tapana että sulhanen saa oman sormuksen vasta vihkiäisissä.
                              Minun käsialaani ovat morsiamen kynnet ja niiden lakkaus. Hääleikkejä olimme laatineet ohjelmaan kolme erilaista. Kahteen leikkiin pääsivät osallisiksi kaikki juhlavieraat; huiskutusleikissä pääsivät vuorotellen huiskuttamaan esim. ne jotka ovat sulhasen sukulaisia, kuokkavieraita, ne jotka toivottivat tuoreelle hääparille paljon onnea, ne jotka ovat hiihtäneet morsiamen kanssa jne. Toisena leikkinä oli kuukausileikki sillä tavalla että häävieraiden joukkoon laitettiin kulkemaan 13 kirjekuorta, kirjekuoret siirtyivät kädestä toiseen niin kauan kuin rauhallinen musiikki soi. Kun musiikki lakkasi sai ne ihmiset pitää kuoret jolla ne sattuivat sillä hetkellä olemaan, tästä leikistä häävieraat innostuivat todella paljon. :)

Ulkona toimi valokuvauspiste rekvisiittoineen. Oli viiksiä, hattuja, silmälaseja jne, joita vieraat pukivat ylleen ja poseerasivat kameralle. Näistä kuvista jäi hääparille ihanat muistot kaikista vieraista, olimme nimittäin ohjeistaneet kaikkia häävieraita käymään kuvattavana. Tähän tyyliin vetivät kaasot.
Koristeet olivat häiden aikana muuttaneet kivasti muotoaan, tällaisia taideteoksia vieraat olivat tehneet koristehelmistä.

                    Näin ihanan hääparin häitä saimme viettää lämpimässä aurinkoisessa säässä.Näiden täydellisten häiden jälkeen on kiva jatkaa kesää eteenpäin. :) Kiitos vielä Julialle ja Gheorghelle ihanista  häistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti