sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kesä on täällä!

Kyllä nyt kelpaa kun varjossa mittari näyttää lähemmäs 30 astetta. :) Ei tarvii enää palella, uskaltaa ehkä yöksi ottaa jo villasukat jalasta. Koko viikko on täällä meillä ollut jo lämmintä. Haikeutta on ilmassa töiden osalta aina näin keväisin, lapsia jotka olemme saaneet kasvamaan isoiksi lähtevät koulutielle. Myös omasta onnistuneesta työstä sain lahjan muodossa kiitoksen. Työharjoittelija joka meillä töissä oli muisti minua ihanalla lahjalla, siitä hyvästä että olin suurella työllä tehnyt hänelle hyvän arvioinnin.

Tämä kesäkassi kulkee mukana kesän tohinoissa. Kenties sinne pakkaan pyyhkeen ja bikinit ja suuntaan rannalle kesänviettoon.

Zumba suureksi harmiksi loppui fysioterapian tiloissa. Tosin korvaavaa ensiapua tilanteessa hoitaa kesäzumba Killanmäellä. Reipas ja iloinen zumbaohjaaja lähtee muualle töihin ja saa nähdä saammeko me syksyllä uutta ohjaajaa vetäjäksi. Toivoa pitää kovasti, jotta ihana harrastus saa jatkoa taas.

Kukkapenkissä pioni tekee PALJON kukkia. Laskeskelin että ainakin 18 nuppua olisi jo puhkeamassa kukkaan. Pioni on ehdottomasti yksi suosikeistani.


Tämä viime kesänä ystäväni kukkapenkistä siirretty ihanuus kukkii myös, mikälie nimeltään?
Syreenien tuoksu on valloittanut kotini, se on todellinen kesän merkki.

Pikkusiskoni valmistui perjantaina lähihoitajaksi. Juhlaa varten piti tietysti tehdä kortti, joka yllätysyllätys oli perhosaiheinen. Jotenkin olen vain tykästynyt noihin perhos ääriviivatarroihin. Tällainen kortti tällä kertaa.
Juhlan humua oli ilmassa siis perjantaina. Omaa perhettä, siskoni kummit ja ystäviä oli koolla vanhempieni luona. Ilta meni mukavasti seurustellen ja hyvin syöden.

Häitä on valmisteltu tälläkin viikolla. Askartelua hääautoa varten, hääohjelma lappuset on taiteltu valmiiksi, hääohjelmaa mietitty vielä kertaalleen ja stressattu tietysti muuten suurta päivää. Vielä olisi viisi päivää ennen kuin on häiden aika. Siihen asti koko perhe saa tehdä yhtä jos toistakin häiden eteen. Mikäs sen mukavampaa kuin valmistella yhdessä hääparin suurta päivää. :)


Kesän ensimmäistä kertaa menin omalle takapihalle syömään lauantaina. Aurinko paistoi ja oli muutenkin kivan kesäinen olo. Aina siihen asti, kunnes kärpäsetkin huomasivat minun ruokailevan ulkona. :D
Fillarikauden myös polkaisin käyntiin. Lauantaina sain idean lähteä pyörällä vanhempieni luokse. No lähdinkin. Pyörästä oli renkaat AIVAN tyhjät. Pyörän renkaisiin ei saa ilmaa tavallisella käsikäyttöisellä pumpulla vaan sellaisella jolla auton renkaat täytetään. Mietin että jospa kävisin täyttämässä renkaat läheisellä huoltoasemalla. Ei, kuulosti liian monimutkaiselta ja päätin polkea 10 kilsaa tyhjillä renkailla, kävi kieltämättä kyllä ihan reenistä. :D Äitini polki vastaan ja loppumatka meni mukavasti. Tällaisia liikennemerkkejä ei ihan jokaisen pyörälenkin varrella varmasti näe. Kyllä maalla on mukavaa. :)

Takaisinpäin matka taittui nopeasti kun renkaissa oli taas ilmaa ja tuulikin oli jo laantunut. Sunnuntaina piti tietysti vielä uhmata hellettä ja lähteä +28 asteen paahteessa lenkille, siskoni kanssa tehtiin pitkä kävelylenkki tutkien kaikkia vastaan tulevia luonnonkukkia. Ihan pitäisi kasvikirjan kanssa seuraavaksi lähteä matkaan.


Kesäisen aurinkoista ja lämmintä viikkoa! - Hanna-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti