tiistai 11. syyskuuta 2012

Kaikkea kanssa

Niin siinä sitten kävi, että lupauduin kunnallisvaaleihin ehdokkaaksi... Yhtään en tiedä mihin liemeen itseni olen laittanut, mutta sitten se nähdään jos vaaleista läpi pääsee. Ääniä siis tähän suuntaan kunnallisvaalien aikaan Pöytyäläiset, kiitos. :)

Jos jonkinsortin piipertämistä on taas kotosalla vaiheessa. Matto alkaa olla hyvällä mallilla, palasten kiinnittämistä vielä olisi edessä, pikkuriikkisiä villasukkia on tekeillä ( kaverit ja  työkaverit kun saavat lähiaikoina PALJON nyyttejä) :), löysin pitsijemmankin vaatehuoneesta siitä sain idean paitaan johon ohjeen kävin hakemassa kirjastosta jo valmiiksi. Syksy on ihanan inspiroivaa aikaa, ulkona alkaa hämärtää aikasin illalla ja kotona pitää sytyttää valoja ja kynttilöitä. Takkatulen loimutuksessa on mukava kilistellä kutimia ja istua lukemaan uusia ideoita pursuilevia kirjoja ja lehtiä. :)
                                                                Idearikasta syksyä! :)3 kommenttia:

  1. Ihanan tunnelmallista! Ja sulla on takkakin! :) luxusta...

    VastaaPoista
  2. Sä oot kääntäny noi pari kuvaa iha selkeesti, ei sul viimeks tollasta ollu.. :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista! Takka luo kivaa tunnelmaa varsinkin näin syksyn hämärtyessä ja kelien viiletessä. :) Ellinoora: Kuvat on otettu eteisen maalausprojektin aikaan ja lipastoja vasten nojaa peili, jonka kautta osa kuvista on otettu. :)

    VastaaPoista