lauantai 1. syyskuuta 2012

Hääkortteja

Tässä muutama erilainen hää/kihlajaiskorttimalli. Itse olen elämäni aikana saanut olla osallisena varmasti lähemmäs 30 häissä, häät ovat aina ihana onnen ja rakkauden juhla. :)Nämä kortit tein niin, että värillisen pahvin toiselle puolelle piirsin ääriviivat sydämistä. Sitten neula lankaan ja ompeluhommiin, jokainen helmi on ommeltu erikseen kiinni korttiin. Mutta mielestäni ihan kiva ja erilainen idea mitä ainakin itse olen tottunut käyttämään rakkauskorteissa. :)


Tässä tällainen perinteisempi mitä- askartelulaatikosta- löytyy- kortti. :D


Syksy tuntuu saapuvan näin heti syyskuun ensimmäisenä päivänä. Ulkona on pimeetä ja kylmää, sataa ja tuulee. Kynttilät saa kaivaa laatikosta ja saa ihan luvan kanssa näpertää kotona kynttilänvalossa. Elämän pieniäsuuria iloja.
Maalla asumisen ihanuudesta kertoo myös se,että torstaijumpan alkamisajankohta määräytyy sen mukaan koska sadonkorjuukausi on ohi ja maatalojen naisetkin pääsevät osalliseksi jumppaan miesten palattua pelloilta. :D Että näin täällä... Sain myös puhelun jossa minua pyydettiin kunnallisvaaliehdokkaaksi, kovin tässä mietin että miten saisin ajan riittämään myös uudenlaiselle jutulle. Tai eihän se mitenkään sanottua ole että sieltä läpi edes pääsisi. :) Onneksi on vielä muutama päivä aikaa miettiä asiaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti