keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Loman alkupäivät ovat hurahtaneet huomaamatta ohi... :) Tiistaina päivällä tosin havahduin juoksemassa tunnin lenkkiä keskellä kaatosadetta, miten nautinnollista. Kotiin tullessa kaikki vaatteet oli märkänä ja älyttömän hyvä olo. :)

Muutama vuosi aikaa sitten nakkasin takapihan kukkapenkkiin liljansipuleita, en enää edes muistanut istuttaneeni sellaisia, vaan kappas kummaa. :)


Kummityttöni odotti kesälomani alkua lähes yhtä innoissaan kun itsekkin. Lupasin lomalla ottaa hänet yökylään ja tiistaina kävin hakemassa neidin laukkuineen/vaunuineen. :D


 Illalla rakentelimme pikkulegoilla ihania kesään sopivia rakennelmia. :)
Aurinkotuolia. :)

Iltasatua...


Aamulla suunnistimme torille mansikka/herne- ostoksille ja pitihän vauvakin mukaan ottaa.Torilla törmäsimme myös pikkusiskooni ja menimme hänen luokse "terassinavajaisiin". Onneksi meillä oli omat eväät mukana. ;)

Mitä ihanaa isosiskoni Juju-kirjakerhon paketista paljastuikaan minulle... Tämän kirjan parissa saa mukavasti kulumaan kesälomapäiviä.Ja huomenna nokka kohti Tampereen asuntomessuja ja uusia ideoita. Taidan osata sittenkin lomailla. Ei mitään ressiä miljoonasta keskeneräisestä projektista. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti