tiistai 21. huhtikuuta 2015

Kevättä rinnassa.

Kevät on tuonut tullessaan ulkoiluinnostuksen. 
Ulkona lenkkeily maistuu taas aivan huipulta! 
Tänään osasin hyödyntää iltavuoropäivän aamun.  Jo ennen aamupalaa kirmasin lenkille ja piipahdin raksalla. Siellä oli jo kylpyhuoneen laatoitus menossa, ihan jännä juttu, että mun koti on oikeasti muutaman kuukauden päästä valmis! :) 

Onneksi kävin viime viikolla miehiä opastamassa raksalla, nimittäin muuten mun yhdet tapetit olis ollu aivan muualla mihin niitä olin ajatellut... :D 

Uutta kotia ajatellen ostin jo jokunen aika sitten Tampereelta aivan yli-ihanat vessan pyyhkeet. Mustikkariisiä keksin yhtenä päivänä tehdä edellisen päivän riisipuurosta. Sekoitin joukkoon kaikkea mitä kaapeista sattui löytymään, mustikoita, hunajaa, vaniljasokeria, rahkaa... Mmmm.


Itsellä on energiavarastot olleet viime aikoina vähän tyhjät. Ihmeellistä miten niin on voinut käydä. Ehkä elämän suuret positiiviset muutokset ovat imeneet mehut naisesta. Nyt kuitenkin auringon myötä huomaa virtaa taas olevan tavalliseen tapaan. 

Laitan teille joku päivä kuvaa tämän hetkisestä maalausprojektista. Uuden kodin askarteluhuoneen pöytä ja neljä pinnatuolia ovat maalauksen alla. Mielenkiintoinen projekti saada myrkynvihreä muuttumaan valkoiseksi. :) 
Ensimmäinen kerros valkoista on nyt sivelty ja näyttää siltä, että moooneen kertaan saa maalata kun aluksi käsitteli tuolit vain maalipesulla. 
Hiljaa hyvää tulee. 

- Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti