tiistai 13. tammikuuta 2015

Joululahjojakin löytyi vielä...

Ja muitakin jouluisia kuvia älykkäästä. 
Viikot ovat vierineet.
Aika on jokseenkin ollut kortilla ja senkin vähäisen ylimääräisen olen käyttänyt johonkin muuhun kuin blogin päivittämiseen. :) 

Nyt kuitenkin latasin kuvat piiiitkästä aikaa koneelle ja joulukin sieltä vielä vastaan tuli. 
Muutamasti olen yrittänyt ompulla päivittää sivua, mutta kuvien lataaminen ei vain ota onnistukseen. Joten siinä kenties syy miksi päivittäminen tahtoo venyä ja venyä.


 Tässä kuitenkin jouluna syöty ei mennyt niinkuin strömsössä- kakku. 
Nimeltään ihanan houkutteleva karkkihyllyn mutakakku! 
Ulkonäkö pääsi pahasti pettämään, mutta maku oli tässä enemmän kuin kohdillaan. 


Tämän kakun jälkeen oli mukava tehdä tuttua ja turvallista joulunajan herkkuam puoloffeeta. Joululahjoiksi työkavereille virkkasin bambuiset rätit ja IKEAN:n purkkeihin sujautin tuikkuja. Vähän hamppulankaa koristeeksi ja lahjat olivat valmiit.
Joululahjatoiveena kummipojan äidillä oli villasukat talven varalle. Lisäksi tein myös kummitytölle pienet olgasukat. Talvi ja talven kuvaaminen on äärimmäisen mukavaa puuhaa. Tässä muutamia otoksia tältä talvelta. 
Tulppaaneitakin piti hakea jo kotiin maljakkoon. Kevätaurinko saa sisustuskärpäsen heräämään ja mieli kirkastuu näin kevät-talven koittaessa. 

Raksaprojekti etenee sovitusti ja vähän piti käydä jo `hipelöimässä` tapetteja menneenä viikonloppuna. Ihania vaihtoehtoja on pilvin pimein ja voi sitä valinnan vaikeutta. 
Tapetit saa sentään helposti vaihdettua, mutta keittiön kaappien ja kodin laattojen toivoisi osuvan kertalaakista silmille sopiviksi. :) 

- Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti