torstai 14. elokuuta 2014

Häitä

Oli toisen pikkusiskon aika mennä naimisiin.
Sitä juhlistettiin kunnon häillä.
Paljon vieraita, hyvää ruokaa, kakkua, rakkautta, naurua ja sen sellaista. :)


Ja koska naisilla juhlissa oleellisen osana on pukeutuminen ja kampaukset, oli minulla hääaamuna taas mukavaa kiirettä. :) 
Puhelin soi ahkeraan hääviikolla ja kalenterista varailtiin aikoja, neljälle naiselle ehdin tehdä kampauksen. 

Tällaisia syntyi tällä kertaa.
Letit ovat olleet toiveena ja tuntuvat olevan "se" juttu tällä hetkellä. :)Onnea vielä tuhannesti E&E! <3

Sunnuntaina kampauskiireet jatkuivat, mutta kaikessa tohinassa niistä neljästä kampauksesta jäi kuvat ottamatta. Seuraavalla kerralla sitten.
Tosin tässä on jo kuukauden takaa kampauksia, joita silloin tein myös häiden juhlijoille. 

Viimeistä lomapäivää sain viettää sillä parhaalla mahdollisella lomanvietto tavalla; olemalla pyhäjärven rannalla hyvän ystävän kanssa. Uimista ja auringosta nauttimista kuulumisten vaihdon lomassa. :)


Uudet työt on aloitettu aika mietteliäissä tunnelmissa.
Odotukset olivat korkealla, mutta samaa arkea se tuntuu uudessakin paikassa olevan. :) Lapsia hoidetaan ja odotettua haastetta löytyy. Sain vakituisen lastenhoitajan paikan, mutta lastentarhanopettajan puuttuessa ryhmästä sainkin "ylennyksen" ja teen epäpätevänä lastentarhanopettajan sijaisuutta, mukava lisähaaste tuo päävastuun ottaminen vuorohoitoryhmästä. Aika näyttää jatkuuko sijaisuus koko toimintakauden vai vaan ensimmäiset kuukaudet. :) 

Kaikella muullakkin osa-alueella tapahtuu. Uuden kodin pohjapiirroksen muutostöistä on sovittu ja uusi piirustus menee tekeille ensiviikolla. Tonttikaupan vahvistamista odotellaan ja toivotaan, että työt tontilla pääsevät sopivasti alkamaan. :) 
Asunnonkatsojia kävi tänään ja toivotaan, että innostuvat ihan ostoon asti. :)
Elämä kuljettaa ja olen rohkeasti antanut sen viedä minua. Toivottavasti olen valinnut oikein ja en kadu niitä tulevaisuudessa. Elämä on tässä ja nyt, ja nyt  jos koska pitää nauttia siitä! :)

Ilon täyttämää viikonloppua koteihin: Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti