torstai 24. huhtikuuta 2014

Haaveista

Taas on aikaa vierähtänyt viime postauksesta.
Aurinko on houkutellut ulos ahkeroimaan, nyppimään ensimmäisiä rikkaruohoja, kasaamaan kasvihuonetta, ihan pikkuista sellaista. 
Taimet on pitänyt sisällä siirtää isompiin ruukkuihin kun niin ovat innostuneet kasvamaan. Pitää malttaa vielä odottaa ohi meneviä yöpakkasia ja saa alkaa kantamaan istutuksia ulos kasvihuoneeseen. :) 
Kurkun taimet ovat jo melkoisen pitkiä, odotan niistä hyvää satoa kesälle. 

Lahjakortteja ahersin toiveesta yhtenä päivänä, tällaisia niistä syntyi. Kevään juoksut on aloitettu. Uusi puhelin ja siihen ladattu sport tracker on melko hyvä motivaattori lenkillä nykyisin, se kun laskee aikaa ja juostua matkaa.
Kaikkea keväistä näkyikin pääsiäisenä lenkillä, valkovuokkoja,sinivuokkoja, sitruunaperhosia, sydämenmallinen kanto. Töissä lapsilta talven jälkeen kyseltiin kevään merkkejä, yksi lapsista kertoi kevään merkiksi lumen alta paljastuneet roskat, niinpä, niitäkin näkyi lenkkipolun varressa pilvin pimein...
Tänään on ollut melko jännä päivä. Dekotalojen edustaja kävi vierailulla minun luonani, ihan suunnitteluasteella olisi uusi koti, joko vanha jo aikaa nähnyt remontoituna minun näköiseksi tai hyvän tarjouksena saaneena kenties uusi minua varten rakennettu. :) Mahdollisuuksia,tekijöitä ja hintoja on monia, sekä tietysti unelmia ja haaveita. Tiedä sitten milloin on tämän unelman ajankohta, sen varmasti tulevaisuus näyttää.

Sitä jaksaa paremmin kun on mistä haaveilla. :) 
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti