sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Täällä taas...

...toteamassa viikon menneen hurjaa vauhtia. :D Alkuviikosta olin maalailemassa vanhempieni luona ikkunanpokia,siellä remonttia menossa ja piti vähän käydä auttamassa. Maalaaminen on kyllä sellaista terapiaa että arki unohtuu kertaheitolla. Myös häävalmisteluja on harrasteltu, siskojen kanssa yhtenä iltana tehtailtiin kaikkea kivaa häitä varten. Enää ei ole kuin kolme viikkoa ja saamme juhlistaa suurta rakkauden juhlaa, hääleikkejäkin on jo `sillä silmällä` katteltu. :)

Kesä on kuin varkain saapunut luoksemme. Tänään havahduin että puissa on jo oikeasti kunnon lehdet, ehkä se pieni sade nopeutti luonnon heräämistä. Ruohonleikkurikin piti kesän kunniaksi kaivaa jo ensimmäisen kerran esiin, kerkesin ekana meitin taloyhtiöstä. :D


Ulkohommia on ehditty myös paiskia kaiken muun ohessa, suodatinkangasta laitoin myös etupihan kukkapenkkiin kivikasojen alle. Ihan työstä kyllä kävi kantaa kaikki kivet pois, kaivaa lapiolla multaa pois, asetelle kangas paikoilleen, multaa päälle ja vielä laittaa kivet kivasti takaisin. Samalla löytyi mullan alta tulppaanin sipuleita mennevuosilta, jotka ei ole lähteneet kasvamaan. Laitoin ne uuteen paikkaan ja kastelin hyvin, saa nähdä näkevätkö ne vielä joskus päivänvalon. No takapihalla on kukat jo täydessä väriloistossaan, osa kyllä vielä nupussa mutta tältä näyttää tällä hetkellä.

Liikkumisen ilokin on ollut suuressa roolissa! Kahvakuula on saanut kyytiä ja torstaina sain osallista elämäni ensimmäiseen joogatuntiin. Työpaikallani järjestettiin halukkaille joogaa,erittäin mielenkiintoista ja ihanan rentoa liikkumista, tunnin jälkeen olo oli kuin uudesti syntyneellä. :)  Vihdoin kävin ostamassa uudet juoksukengät, monien kenkien jälkeen löytyi vihdoin ne jalkaan tukevasti sopivat ja kevyet. Jalatkin pääsevät nyt nauttimaan eri tavalla juoksemisesta ja sehän on tärkeintä ja kroppakin kiittää kun jalat eivät lenkillä väsy.

Kesällä näyttää olevan paljon juhlia,postilaatikkoon on tipahdellut jo useita kutsuja. Juhlat ovat aivan ihania, varsinkin näin suurelle ruuan ystävälle! :D Koska sukua minulla on paljon, niin juhliakin tietysti sen mukaisesti. Usein mietin että millaista elämäni olisi, jos omistaisin esimerkiksi vain muutaman serkun? Oikeasti en haluaisi sitä edes miettiä, koska tunnen oloni kotoisaksi ihmisten keskellä. Suurta ja mahtavaa sukuani en vaihtaisi mistään hinnasta mihinkään,suvun kokoontuessa ei naurulta ja iloiselta puheensorinalta voi välttyä! :)
Nämä huolella valmistetut kutsut sain postissa serkkujeni rippijuhliin.
Kortteja ajattelin tehdä, mutta teekupin kanssa piti odotella sitä luovuudekukan kukkimista. 

Koska vastassa on harvinaista kyllä erittäin kiireisiä viikkoja niin päätin tehdä kortit rippijuhliin jo nyt valmiiksi. Tällaisia tällä kertaa, ehkä vaativat vielä jotain lisää, mutta pitää tyytyä odottamaan että mitä.


Aurinko saisi ensiviikollakin paistaa yhtä ahkerasti kuin menneinä päivinä.

                                               Mukavaa uutta viikkoa!   *Hanna*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti