maanantai 15. huhtikuuta 2013

Häähumua ilmassa...

...kyllä nyt alkaa ihanan superloistavat häähumputusviikot olla kohta käsillä. Nimittäin, rakas pikkusiskoni astelee avioliiton kultaiseen satamaan kesäkuussa. Ja minulle ( ja siskoni parhaalle ystävälle) on annettu häihin suuri ja vastuullinenkin tehtävä. Pääsiäisen aikaan kävimme siskoni ja hänen parhaan ystävänsä kanssa tutkimassa kaasomekko- valikoimaa Turussa. Ja aivan ihanat mekot löysimmekin Haloselta. Kyllä kelpaa viettää suuren suurta juhlaa yhdessä hääparin tärkeiden ihmisten kanssa.  Tässä olisi kuitenkin aivan yli-ihanat hääkutsut jotka vieraat ovat saaneet postilaatikoihinsa. :)

Koska sulhanen on Romaniasta ja häävieraitakin useammasta eri maasta on tietysti kutsuja pitänyt tehdä kolmella eri kielellä.

Kirjekuoret oli suljettu aiheeseen sopivilla sineteillä. Siskoni sulatti talin tapaista ainetta ja painoi kuvan jokaiseen kirjekuoreen erikseen, aivan ihanat niistä tuli.Innolla täällä siis odotellaan h-hetken lähestymistä ja suurta työmäärää siinä ohessa, juhlien järjestäminen kaikkine mukavuuksineen on kuitenkin äärimmäisen mukavaa puuhaa! :)

Jotta elämä ei kuitenkaan ihan yhtä juhlaa olisi niin palataan vähän arkisempiin aiheisiin. Yli kaksi viikkoa meni melkolailla sanotaanko ankeissa tunnelmissa, nimittäin ensin oli mukavasti kuumetta, flunssaa ja sitten vielä kaiken kruunasi ilmainen laihdutuskuuri eli vatsatauti... Pikkuhiljaa olen palannut elävien kirjoihin ja eilen uskaltauduin jo vetästä lenkkitossut jalkaan ja varovasti alottelin liikkumista kävelylenkillä. Ihan oli ihmeellistä katsella miten kevät on jo saapumassa, joutsenia taivaalla, leskenlehtiä tienvarressa, puron solinaa... ja kukkapenkistä lumen alta pilkistäviä tulppaanin varsia tähän tapaan. Kuva on kyllä älyttämän huono, mutta minkä sitä kuvaajalle mahtaa. :D


Viime vuonna huhtikuun 24 päivä takapihalla kukki jo krookukset ja naapurinpuoella sinivuokot, mutta niihin tuloksiin ei tänä vuonna taideta ennen toukokuuta päästä.

Koska lenkillä nousi esiin se todellinen kevätihminen pitihän sitä tietysti mukaan ottaa sisälle koivunoksia ja pääsee odottelemaan milloin silmut aukeaa maljakossa. Valtakunnassakin kaikki hyvin ja hengissä selvitty tämänpäiväisestä valtuuston kolmannesta kokouksesta.

                                                        Aurinkoa odotellaan: Hanna

4 kommenttia:

 1. Oi ihanaa, kesähäät <3 Siskolle terkkuja, että ihastuttavat kutsut (nähty kova vaiva)! Leskenlehtiä odotellaan tännekkin, toivoa siis on :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, vien terveiset perille. :) Täällä alkaa ihan tosissaan tulla oikea kevät, lumet ovat saaneet todenteolla nyt kyytiä.

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniit kutsut!

  Eilen kuulin kiurun laulua, kuu kiurusta kesään :) Ja muutamat leskenlehdet on bongattu. Kyllä se kevät sieltä tulee, ja kesä varmaan heti siihen perään.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kutsut ovat kyllä erittäin kauniit ja siskoni itse ideoimat. :) Tänään pääsin jo kukkapenkkiä tutkimaan, haravoimaan pihaa, nyt alkaa olla oikea kevät. Näin ulkona ensimmäisen perhosen ja leppäkertunkin jo, tästä se alkaa. :)

  VastaaPoista