perjantai 28. joulukuuta 2012

Joulunjälkeistä oleilua...

Joulu alkaa olla takanapäin ja kinkunsulatuksen saa aloittaa. :) Tai kinkunsulatus on aloitettu heti tapaninpäivänä reippaalla kävelylenkillä, treenipäiväkirjassa kun pitkät vapaat eivät näytä hyvältä. ;)  Joulu meni mukavasti rakkaiden kanssa. Aattona saunottiin ulkosaunan napakoissa löylyissä, syötiin hyvin, kilttejäkin oltiin oltu ja illalla vielä suunnistettiin jouluyön messuun Tarvasjoen kirkkoon. Kirkon tunnelma on aina yhtä ihana; saa yhä uudestaan muistamaan joulun todellisen tarkoituksen. Joulun perinteeseen on kuulunut siitä asti kun olen omaan asuntoon muuttanut,että jouluaaton ja joulupäivän välisen yön vietän vanhempieni luona. Siellä siis tänäkin jouluna tuli yövyttyä ja syötyä kinkkua pitkälle yöhön. :)


Tällainen tuli siis suklaapavlovasta, tarjoiluastia ei kuvassa paras mahdollinen. Rapsakan suussasulavaa... Glögikakusta unohtui ottaa kuva kokonaan, tuntui maistuvan kuitenkin ihan joululle. :)


Suklaa kuuluu joulun ykkösherkkuihin heti possunmakkaran jälkeen, niillä voisin elää vaikka koko joulukuun.

Joululoman aikaan on tullut kudottua sukkaa, se on kaikkein helpoin mukaan otettava käsityö. Käsityökori kulkee mukana missä päivien mittaan kuljenkin, välillä kadonneita sukkapuikkoja etsitään kissojen ja koirien kanssa. :D Tällä hetkellä työanalla on pikkusiskolta varastama idea palmikkosukkiin, vaalean beiget sukat ja niihin helppoa palmikkokuviota. Ja nämä pienenpienet sukat ja vanttuut valmistuivat muutama päivä aikaa sitten ja nämä saavat työkaverini helmikuussa syntyvä Pate.

Tämä kummipojalta saama enkeli istuu yöpöydälläni muistuttamassa kolmesta ihanasta kummilapsesta. 

Makuuhuoneen ikkunakin on saanut jouluvalot ja tekstikin on päässyt jo paikalleen. :)Hyvältä ystävältä olen muutamaan otteeseen saanut ihania tulitikkuaskeja postissa, nämä saavat aina yhtä hyvälle tuulelle. Ihana idea ehkä seuraavalle joululle tai kenties jo aikasemminkin...


Nämä luistimet taas muistuttavat siitä että talviliikuntalajeja saa ja pitää nyt viimeistään alkaa harrastaa, huomenna voisikin kaivaa sukset varastosta ja lähteä etsimään hyviä ja luistavia latuja. Jospa reppuun pakkaisi uuden lahjaksi saaman termospullon täyteen kuumaa kaakaota, ihan siis vaan palautusjuomaksi. :)
Uusi treenipäiväkirja pääsee kohta tositoimiin, toivottavasti siellä on vähemmän merkintöjä sairasteluista kuin edellisten vuosien kalentereissa. Nyt on siis sopiva aika aloittaa uusi vuosi uusilla lupauksilla, tänä vuonna liikun entistä enemmän ja sitä myötä hankin itselleni hyvän olon ainakin viisi kertaa viikossa. :)

                       Idearikasta ja liikkumisen täyteistä uutta tulevaa vuotta teille kaikille lukijoille!

                                                   Toivotteleepi  Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti