maanantai 27. heinäkuuta 2015

Uutta Kotia

Kesälomasta on vierähtänyt jo 1/3. 
Lomalle olin asettanut muutamia tavotteita ja ne on hoidettu pois alta heti ensimmäisellä lomaviikolla. Kelit ovat olleet ei niin hyvät,mutta loma se on aina lomaa. :) 
Tällä viikolla näyttää kuitenkin siltä, että aurinko alkaa torstaina paistamaan. Tosin sinne auringon luokse pitää lentää noin neljä tuntia. Saa nähdä kuinka meidän käy. Mieheni kanssa ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka ja kaukosuhteessa elävänä ei olla vielä niin pitkää aikaa yhdessä vietettykkään. Hyvin se kuitenkin menee! :) 

Asiasta otsikkoon: 
Tässä olisi uuden kodin wc.  







Lomailua jatkan minä ja lähden kaupasta hakemaan tuparit vol. 2. jotain pientä purtavaa. 
Yritetään nauttia näistä olemattomista kesäkeleistä! 

-Hanna-

torstai 16. heinäkuuta 2015

No niin!

Nyt  on muutto suoritettu pois alta ja täällä sitä asutaan uudessa kodissa, tai siis minä asun. :) 
Muutin heti heinäkuun ensimmäisinä päivinä kun koti oli VIHDOIN valmis. 
Uni on tullut hyvin ja osa tavaroista hakee vielä paikkaansa, varsinkin kun yksi lipastokin odottaa vielä kokoamista. 
Lenkillä käydessä on ollut kiva huomata miten lähinaapurit moikkaavat ja jäävät juttusille. 
Joitan uteliaita (kaupustelijoita tms. hämärätyyppejä) oli käynyt tiistaina hiippailemassa täällä meidän talolla. Itse en (onneksi) ollut kotona, mutta auto oli ja luulivat varmaan talonväen olevan kotosalla. 

Pihalla nurmikkokin jo vihertää, kiitos siitä siskojeni miehille, jotka kokonaisen yhden illan pyhittivät vapaa-ajastaan levittäen multaa ja istuttaen nurmikkoa pihalleni. 

Myös siivousapua sain perheeltäni ja muuttoapuna oli mieheni ja vanhemmat. Yksin olisin vieläkin alkutekijöissä. Huoh, kiitollinen pitää olla ihanasta perheestä! 

No tässä olisi vähän esimakua miltä täällä nyt näyttää. Askarteluhuone on vielä laatikkomeren vallassa, joten sen näette sitten joskus. :D

Tervetuloa! 




Keittiön kaappeihin olen ollut ihan supertyytyväinen! Liesituuletin tosin lakkasi viikon käytön jälkeen toimimasta... Huoltomiestä odotellessa. Tässähän menee kaikki kodinkoneet vuorotellen vaihtoon kun jääkaappi on jo kertaalleen vaihdettu. Vähän huonoa tuuria niiden kanssa. Tosin jääkaapin malli oli vaihtunut välissä uudempaan, joten sain sen tilalle. :) 
Mikron olemassaoloa jotkut ovat kyselleet. Kyllä sekin keittiöstä löytyy. Pitkään kaappiin laitettiin pistorasia mikroa ajatellen, näin saatiin pöytäpinta tyhjemmän näköiseksi. 

Keittiö on kodin sydän! Varsinkin tässä kodissa, kun avoin tila on yhtä olohuoneen kanssa. 











Tässä siis muutamia kuvia keittiöstä.

Seuraavalla kerralla esittelen teille seuraavan huoneen.
Nyt pitää kiiruhtaa töihin. Se olisi TJ2 vielä töitä ennen kauan odotettua lomaa!! Sitten on aikaa nauttia uudesta kodista ja tehdä kenties pikku matka Suomen rajojen ulkopuolelle. :) 

-Hanna-