tiistai 21. huhtikuuta 2015

Kevättä rinnassa.

Kevät on tuonut tullessaan ulkoiluinnostuksen. 
Ulkona lenkkeily maistuu taas aivan huipulta! 
Tänään osasin hyödyntää iltavuoropäivän aamun.  Jo ennen aamupalaa kirmasin lenkille ja piipahdin raksalla. Siellä oli jo kylpyhuoneen laatoitus menossa, ihan jännä juttu, että mun koti on oikeasti muutaman kuukauden päästä valmis! :) 

Onneksi kävin viime viikolla miehiä opastamassa raksalla, nimittäin muuten mun yhdet tapetit olis ollu aivan muualla mihin niitä olin ajatellut... :D 

Uutta kotia ajatellen ostin jo jokunen aika sitten Tampereelta aivan yli-ihanat vessan pyyhkeet. 



Mustikkariisiä keksin yhtenä päivänä tehdä edellisen päivän riisipuurosta. Sekoitin joukkoon kaikkea mitä kaapeista sattui löytymään, mustikoita, hunajaa, vaniljasokeria, rahkaa... Mmmm.


Itsellä on energiavarastot olleet viime aikoina vähän tyhjät. Ihmeellistä miten niin on voinut käydä. Ehkä elämän suuret positiiviset muutokset ovat imeneet mehut naisesta. Nyt kuitenkin auringon myötä huomaa virtaa taas olevan tavalliseen tapaan. 

Laitan teille joku päivä kuvaa tämän hetkisestä maalausprojektista. Uuden kodin askarteluhuoneen pöytä ja neljä pinnatuolia ovat maalauksen alla. Mielenkiintoinen projekti saada myrkynvihreä muuttumaan valkoiseksi. :) 
Ensimmäinen kerros valkoista on nyt sivelty ja näyttää siltä, että moooneen kertaan saa maalata kun aluksi käsitteli tuolit vain maalipesulla. 
Hiljaa hyvää tulee. 

- Hanna-

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Korttitehtailua

Oli tarvetta erilaisille korteille.
Niinpä perustin yhden naisen korttitehtaan.
Tein kerralla valmiiksi kasan kortteja.





Ja lisää pitäisi ensiviikolla kiiruusti tehdä, sillä juhlia on tiedossa aina ristiäisistä synttäreihin. 

Meillä oli töissä mukava illanvietto keskellä työviikkoa. Siellä oli aikaa tutustua työkavereihin oikeen ajatuksella, niihin ihmisiin joiden kanssa viettää elämästään todella suuren osan ajasta. Istuttiin isossa piirissä ja jokainen sai lapun johon kirjoittaa oman nimensä. Lappu laitettiin seuraavalle ja siihen piti kirjoittaa jotakin mukavaa kyseisestä henkilöstä. Lopulta jokaiselle oli kädessään oma lappu, jossa oli mitä ihanampia kirjoituksia työkavereilta. Lopuksi jokainen vuorollaan sai lukea lapusta kolme asiaa ja todeta vielä ääneen: "Tämä on totta!". 
Ilta jatkui tietysti hyvän ruuan ja seurustelemisen merkeissä, ennen kotiin lähtöä esimies antoi kaikille työntekijöille ruusut. Erittäin mukava ilta tärkeiden ihmisten kanssa. 


Kampaushommia oli myös jokunen viikko aikaa sitten kihjalaisjuhlijoille.
Perinteistä lettikampausta oli toiveissa. 


Ja pikkusiskolle harjoittelin tekemään päänympäri kiertävää kranssilettiä. 


Sen verran kuulumisia raksatyömaalta, että siellä on menossa väliseinien tasoitus. Kaikki pintamateriaalit on nyt VIHDOIN päätetty. Meinasi siinä jo järki lähteä kun laatat tuotti suurta päänvaivaa. Lopulta löysin toivottavasti ne joita olin mielessäni ajatellut. Vaikka vessan tehosteseinään en saanutkaan niitä laattoja joita olisin tahtonut. Väri oli erien välissä muuttunut radikaalisti ja piti tyytyä siihen toiseksi parhaimpaan vaihtoehtoon. Sama juttu kävi laminaatin kanssa, kun se jonka olisin valinnut olikin sopivasti juuri poistunut valikoimasta ja tuotanto kokonaan lopetettu... No hyvä siitä varmasti tulee näilläkin valinnoilla. :) 

Huomenna on jännä päivä. Ensimmäinen mahdollinen asunnonostaja on tulossa näytölle. 
Kiva huomata, että muutamassa päivässä on saatu ainakin yksi kiinnostumaan minun tämän hetkisestä kodistani. Tässä olisi muuten linkkiä myynti-ilmoitukseen. Toivottavasti huominen ostajaehdokas innostuu aina ostoon asti. :) 

Aurinkoisia päiviä toivotellen: Hanna