torstai 26. kesäkuuta 2014

Aurinkoinen päivä Ruissalossa

Vietimme rentouttavan päivän Ruissalossa rakkaiden ystävien kanssa silloin kun aurinkokin oli vielä olemassa.
Tehtiin sellainen sinkkujen reissu. Pakattiin mukaan piknik-eväät viltteineen kaikkineen. 




Samalla käytiin Ruissalossa kasvitieteellisessä puutarhassa. Siellä oli kesä kukassa, mitä ihmeellisempiä ja ihastuttavampia kukkia siellä näki. Pioneista suurin osa oli jo kukkinut, mutta alppiruusut pistivät parastaan. Puutarhan pihalla saa tutkia kasveja rauhassa ja ilmaiseksi, sisälle kasvihuoneisiin mentäessä perivät maksun. Me tyydyimme pitkän päivän päätteeksi ihastelemaan vain ulkoilman tarjonnan. :)









Mun elämässä on alkamassa uusi kausi, uusi sivu kääntyy tuota pikaa.
Seitsämän vuoden ura tämän hetkisessä työpaikassani on kolmen viikon päästä ohi. Lomailen kolmisen viikkoa, keräilen voimia uuteen tulevaan ja aloitan työnteon puhtaalta pöydältä.
 Niin paljon kun rakastankaan ihania lapsia omassa ryhmässäni, niin paljon kun pidän heidän perheistään, niin paljon kun välitän omista rakkaista työkavereistani, niin paljon kun tykkään olla se joka tuntee työpaikkansa paremmin kuin omat taskunsa, mutta tärkeintä on se, että rakastan itseäni niin paljon, että uskallan ottaa riskin ja lähteä, nyt alan luoda työstäni jotain vieläkin parempaa!  
Aloitan työni Pöytyän kunnassa 11.8. Sinne suunnistan turvallisesti lasten,perheiden ja uusien haasteiden  pariin. :) 
 
Hanna


maanantai 16. kesäkuuta 2014

Juhannus lähestyy

Iloinen keskikesän juhla lähestyy. 
Ulkona on harvinaisen kylmä ja lenkillä vesisade iski puolessa välissä matkaa. Eihän se mitään haitannut, kotona odotti lämmin suihku ja vaatteet sai kuivumaan. 
Lenkin jälkeen maistui kuorittu ja lohkottu omena (hammaslääkärin kiellosta huolimatta) kanelihunnulla, mikä ihana yhdistelmä,sekä tietysti mustikkarahkaa. Harmikseni jostakin luin, että tämän kesän mustikkasato jää pieneksi. 
Vietin täydellisyyttä hipovan melontapäivän lauantaina Porin tuntumassa. 25 kilometriä kanootilla melomista hyvässä seurassa karikoita varoen. Aurinko porotti pilvettömältä taivaalta ja kasvot ovat myös sen näköiset,että koko päivän tuli vietetty veden äärellä.  Välillä oltiin tyylikkäästi jumissa jossakin veden alla olevassa kivessä, mutta kaatumatta ja kastumatta selvittiin. Parhaita oli kunnon kosket jotka kohisten tuottivat hetkellistä päänvaivaa miten ne järkevästi ohittaisi. Käsissä ja hartoissa tuntuu ihan siltä, että melaa tuli heilutettua reilut kuusi tuntia päivän aikana. :) Melomista pitäisi alkaa useamminkin harrastamaan, aivan huippumukavaa hommaa!



Taukopaikalla.
Tästä on mukava jatkaa juhannuksen odottelua! 

Tämän kesäisen kuvan myötä haluan toivotella jokaiselle mukavaa juhannusviikkoa! 
Pysykää pinnalla.
Hanna

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Pöllö

Päätin tehdä jotain erilaista hyvän ystävän vauvalle. Neiti ehti kasvaa jo isoksi ennenkuin ehdin pientä vaaleanpunaista nyyttiä katsomaan. Vaan pöllö oli valmis.



Lankana käytin Novitan hankoa jota kissojen ja koirien kanssa metsästin viimeisiä silmukoita varten. Täytteeksi vanua vaatehuoneen kätköistä. Ohjeen löysin täältä ihanasta blogista.

Lähes täydellisen viikonlopun vietin hyvän ystäväni luona pohjois-savossa tuossa muutama viikko aikaa sitten. Samaisella reissulla iski (jälleen) vuosisadan flunssa. Niin siitähän jo viime postauksessakin laitoin. Vihdoin ja viimein olen siitä toipumassa. Tosin keuhkoputkentulehdus häiritsi oloa flunssan jälkitautina. 
Taisin liian aikaisin innostua lähtemään tehokkaaseen ja äärimmäisen mukavaan toiminnalliseen treeniin. Personal traineriksi opiskeleva Janna Aksela piti meille Paimiossa mielenkiintoisen puolitoistatuntisen. Lekalla lyöntiä, traktorinrenkaan pyöritystä, kahvakuulan kanssa erilaisia liikkeitä, vatsalihaksia, auran vetoa... Ja kyllä kroppa kiitti seuraavina päivinä. :) 

Niin, siitä ihanasta reissusta piti laittaa teille kuvia. On se Suomen kesä vaan NIIN kaunis! 









Näiden kuvien jälkeen on hyvä toivotella mukavia kesäkuun päiviä! 
Taidan lähteä vielä haistelemaan kesäillan tuoksuja lenkkipolun varrelle. 
Terkuin: Hanna


sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kesän alkumetrejä

Kesäretkellä olimme jo muutama viikko aikaa sitten siskoni perheen kanssa suuressa pääkaupungissa Helsingissä. Fallkullan kotieläintilalla vietimme aurinkoisen ja erittäin lämpimän päivän. Helsingin kaupungin ylläpitämällä tilalla paikat ovat siistit ja eläimet voivat hyvin.





Samaisena viikonloppuna kummityttö oli yökyläilemässä. Kummitätinä ostin hänelle joululahjaksi isot lasten puikot ja lankaa. Oli aika harjoitella kutomista, lapset tulee puolet kummiinsa tai sitten seura tekee kaltaisekseen. :) 


Yritän parantaa tapani ja olla täällä kuulolla ahkerammin. Monena päivänä on käynyt mielessä, että kuvat pitäisi laittaa koneelle ja siirtää tänne. Aiheita ja kuvia olisi paljon varastossa odottamassa julkaisua. :) 
Viimeinen kaksi viikkoa on jälleen sinkinsyönnistä huolimatta mennyt vuosisadan flunssaa potiessa. Siinä samalla sairastaessa vierähti myös jälleen ansaittuja lomapäiviä. Onkohan tällä siitepölyajalla osuutta asiaan tämän flunssan ajankohdan kanssa, tiedä sitä. 
Mukavaa uutta alkavaa viikkoa!

Hanna